FÜLES

Marsi Anikó: Min­den a leg­na­gyobb rend­ben kö­rü­löt­tem!

A mű­sor­ve­zető élete leg­jobb dön­té­sét hozta meg azzal, hogy úgy ha­tá­ro­zott, vissza­tér Ma­gyar­or­szágra.
címkék:

Tíz hónapja gyökeresen megváltozott Marsi Anikó élete, amikor Gönczi Gábor megkereste őt azzal a javaslattal, hogy vezessék együtt a TV2 hírműsorát, a Tényeket. Mára beigazolódott, hogy Anikó jó döntést hozott, amikor megváltoztatta addigi életét és hat év után visszatért Magyarországra. A most a Tények megújult stúdiójában beszélgetett Marsi Anikóval, aki arról mesélt, hogyan érzi magát tíz hónap elteltével a csatornánál.

„Úgy érzem, hogy egy küzdelmekkel teli, komoly periódus van mögöttünk. A célunk, hogy piacvezető hírműsorrá váljon a Tények, rengeteg munkát és kitartást követelt és követel a mai napig mindenkitől ebben a szerkesztőségben."

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Marsi Anikó és Gönczi Gábor két évtizede barátok.
Marsi Anikó és Gönczi Gábor két évtizede barátok.
Fotó: Sulyok László
Ez alatt a tíz hónap alatt egy jó hangulatú, profi és céltudatos csapat állt össze, akikkel nap nap után komoly élmény együtt dolgozni 

– árulta el Anikó, aki a családi életéről csak szűkszavúan nyilatkozott. – „Tudom, hogy közszereplőként az emberek kíváncsiak a magánéletemre, de a férjem és a gyermekeim nem szeretnének szerepelni. Ezért csak annyit mondhatok, hogy minden a legnagyobb rendben van velük.”

címkék: