KEDVENC

Tuti tipp csajoknak! Fújj hajlakkot a cipődbe és...

Eláruljuk, mi mindenre jó még!
címkék:
  • Szerző: KAM

Praktikus trükkök nem csak csajoknak.

A tupírozott hajkoronák egy ideje nem tartoznak a trendi viseletek közé, de így is akadnak alkalmak, amikor a hajfixálás ezen módjához kell folyamodniuk a nőknek. 

Pedig a hajlakk ezer más dologra használható! Sőt, talán jóval nagyobb hasznát vehetjük, mint egy divatjamúlt frizura elkészítése.

Elárulunk most ötöt, mert szerintünk egyikről se hallottál még.

Szőrtelenítés

Kutyusod van? Vagy cicád? Esetleg csak könnyen szöszölődik a ruhád? Semmi gond. A hajlakkból fújj egy papírtörlőkendőre és tapogasd végig vele a ruhát. Garantáltan eltűnik róla minden.

Harisnya

Egy felszaladt harisnya nagyon bosszantó tud lenni, pláne, ha egy rendezvényen történt a baleset. Nos, ha van kéznél valakinél hajlakk, elkerülhető a teljes katasztrófa. Az elszakadt szálak végeire fúj egy kevés lakkot, és már nem is kell aggódnod a folytatást illetően.

Szemöldök

Akadnak a szemöldökben makacs szőrszálak, amelyek egy idő után arra veszik az irányt, amelyre nekik a legkényelmesebb. Egy kócos szemöldök egy kevésbé erős hajlakkal fixen a helyén tartható.

Folttisztítás

Az elkenődött smink, de a tinta is felbecsülhetetlen károkat okozhat a ruházaton. Amennyiben megtörtént a baj, fújjunk az adott területekre hajlakkot, majd itassuk fel papírtörlővel az adott területet. Ezt követően tegyük csak a mosógépbe - jól eséllyel megmentjük a kedven ruhadarabjainkat.

Cipőbe

Nagyon sok nőnél okoz számos kellemetlen percet a cipőkben csúszkáló talpbetét. A magassarkúakban különösen. Amennyiben a cipőbe hajlakkot fújsz, mielőtt felveszed, ezt is kiküszöbölöd.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?