SZTÁRDZSÚSZ

Ezért irigyelhetik most sokan a várandós Tóth Gabit

Tóth Gabi nemrég jelentette be, hogy várandós és ezzel egyidejûleg lemondta a fellépésit is.
  • Szerző: Ripost

Krausz Gábor és Tóth Gabi pár hete jelentették be eljegyzésüket, nemrég pedig az is kiderült, hogy hamarosan érkezik első gyermekük.

A sztárséf most a Mokka riporterének őszintén vallott Gabival való kapcsolatáról, valamint az apaságról.

"Jelenleg mindketten tapasztaljuk önmagunkat. Gabi a testét, én az ő érzéseit igyekszem megérteni, nem mindig egyszerű, de jól vagyunk. Nyilván szokni kell még a helyzetet. Férfiként soha nem fogjuk felfogni, hogy milyen az, amikor egy másik test növekszik egy nőben. El tudjuk fogadni és meg tudjuk érteni, de felfogni soha nem fogjuk”

– mondta a séf, aki maga is komoly átalakuláson megy keresztül.

"Nagyon türelmes vagyok, pedig soha nem erről voltam híres, most viszont legbelül érzem, hogy kezdek elfogadóbb lenni. Nem gondolom, hogy Gabinak sokkal nagyobb problémákon kell keresztülmennie, mint más nőknek, de az ő életében túl sok volt a stressz. Éppen ezért a terhesség elején most az a legfontosabb, hogy  megteremtsem számára a teljes nyugalmat. Én mosok, mosogatok, takarítok, figyelek a kutyákra és lesem Gabi minden kívánságát. Az a lényeg, hogy ő csak egyen, igyon, pihenjen és sorozatokat nézzen” – árulta el Krausz Gábor.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
És ezeket olvastad már?