LOVE

Lebukott a magyar sztárpár: összejöttek!

Már több alkalommal is láthattuk félreérthető helyzetben Tóth Andit és Szabó Ádámot, de a sztárpár ez idáig jól titkolta, hogy valódi, mély érzések kötik össze őket. Bár hallgatnak a friss románcról, az Instagram-oldalukra feltöltött fotóik helyettük is kiválóan beszélnek.
  • Szerző: bdf

Újra egy párt alkot Tóth Andi és Szabó Ádám! A Nagy Duett sztárjait az Instagram-oldalukra feltöltött fotók buktatták le. Már közös, szerelemkarkötővel jelzik, hogy összetartoznak.

„Magáért beszél. Együtt. Szerelem” – fűzte szűkszavúan a sejtelmes fotóhoz a harmonikás, aki szívecskét is csatolt a bejegyzéséhez. A fotón egyébként jól látszik a titokzatos hölgy öltözéke is, aki egy fehér neccruhát viselt.

Aligha vehető véletlen egybeesésnek, hogy Tóth Andi éppen akkor bújt egy kísértetiesen hasonló szettbe. Az aranyhangú énekesnőt a pesti éjszakában kapták lencsevégre, fülig érő mosolya pedig szintén nagyon árulkodó. Információink szerint a fiatal szerelmesek együtt buliztak a hétvégén, és nagyon élvezték egymás társaságát.

A bizonyító erejű fotókat megnézheted a %% napilap szerdai számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?