LOVE

Le­bu­kott a ma­gyar sztár­pár: össze­jöt­tek!

Már több al­ka­lom­mal is lát­hat­tuk fél­re­ért­hető hely­zet­ben Tóth Andit és Szabó Ádá­mot, de a sztár­pár ez idáig jól tit­kolta, hogy va­lódi, mély ér­zé­sek kötik össze őket. Bár hall­gat­nak a friss ro­mánc­ról, az Ins­tag­ram-ol­da­lukra fel­töl­tött fo­tóik he­lyet­tük is ki­vá­lóan be­szél­nek.
  • Szerző: bdf

Újra egy párt alkot Tóth Andi és Szabó Ádám! A Nagy Duett sztárjait az Instagram-oldalukra feltöltött fotók buktatták le.Már közös, szerelemkarkötővel jelzik, hogy összetartoznak.

Fotó: TV2
EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Magáért beszél. Együtt. Szerelem” – fűzte szűkszavúan a sejtelmes fotóhoz a harmonikás, aki szívecskét is csatolt a bejegyzéséhez. A fotón egyébként jól látszik a titokzatos hölgy öltözéke is, aki egy fehér neccruhát viselt.

Fotó: TV2

Aligha vehető véletlen egybeesésnek, hogy Tóth Andi éppen akkor bújt egy kísértetiesen hasonló szettbe. Az aranyhangú énekesnőt a pesti éjszakában kapták lencsevégre, fülig érő mosolya pedig szintén nagyon árulkodó. Információink szerint a fiatal szerelmesek együtt buliztak a hétvégén, és nagyon élvezték egymás társaságát.

A bizonyító erejű fotókat megnézheted a napilap szerdai számában!