HŰHA

Tö­rő­csik Mari 24 órás fel­ügye­let alatt áll

To­vábbra is ag­gasztó a nem­zet szí­né­szé­nek ál­la­pota, aki, bár egy hete ki­en­ged­ték a kór­ház­ból, fel­ügye­letre szo­rul. Tö­rő­csik Mari el­árulta: vi­déki ott­ho­ná­ban lá­ba­do­zik.
  • Szerző: RIPOST

Elvonult a világ színe elől Törőcsik Mari, aki január közepén lett rosszul. Otthonából szállították a Honvédkórházba, mert megszédült, elesett és komolyan megsérült. Kollégái, barátai aggódtak érte, hiszen napokig csak annyit lehetett tudni a színészlegendáról, hogy az idei összes előadását le kellett mondani.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A színészlegenda állapota már a kórházban is gyakran változott. Egyik nap jobban volt, majd hirtelen minden erejét elveszítette. Az orvosok szerint a nyolc évvel ezelőtti agyvérzése, az azt követő klinikai halál állapota és a kóma következményeként szédül azóta is.

Már a kórházban is szigorúbb felügyelet alá helyezték, ahol mindent megtettek gyógyulásáért. Egy hete engedték ki őt az intézményből.

Törőcsik Mari is csak óvatosan meri kijelenti, hogy jelenleg jobban érzi magát, de gyorsan hozzá is teszi: sok pihenésre van szüksége.

Van, hogy még most is szédülök, de betartok minden orvosi utasítást.

Hogy mire kérték orvosai, és milyen speciális segítséget kap a nemzet színésze? Kiderül a napilap hétfői számából!

Eközben a címlapon