SZTÁR

Rossz hírt kap­tunk Tö­rő­csik Ma­ri­ról: Újra kór­ház­ban ápol­ják

Tö­rő­csik Mari nem­rég abban bí­zott, hogy újra szín­padra áll­hat. Arra ké­szült, ős­szel vissza­köl­tö­zik Bu­da­pestre.
  • Szerző: Buster

Októberben úgy tűnt, ismét erőre kapott Törőcsik Mari. Az egyik magazinban ugyanis arról beszélt, hogy ősszel visszaköltözik Budapesti otthonába. A Nemzet Színésze akkor abban reménykedett, hogy újra képes lesz színpadra állni. Ezért örültünk meg annak, hogy a Nemzeti Színház honlapján feltűnt két előadás dátuma is, melynek szereposztásában szerepel a művésznő. A Galilei élete című színműben Törőcsik játssza az idős csillagász-matematikus szerepét.Felhívtuk a színésznőt, hogy megtudjuk, hogyan készül az előadásra, és elhagyta-e már a velemi házat, de sajnos rossz hírt kaptunk.

Fotó: Sulyok László

"Ismét kórházban vagyok, éppen most ment ki a professzor úr, aki szerint hamarosan talán hazamehetek. Most is rutinvizsgálatokon vagyok, ezért tartanak bent néhány napig.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Egyelőre sajnos nem javasolják, hogy Budapestre utazzak.

Pedig lenne néhány dolog, amit el kellene intézni...”

- mondta erőtlenül a színészlegenda, majd elnézést kért és bontotta a vonalat, mivel hallhatóan megerőltető volt számára a beszéd. A napilap pénteki számából az is kiderül, mint mond a Nemzeti Színház.