OLDALVONAL

Több­mil­liós aján­dé­kot ka­pott Dzs­u­dzsák Ba­lázs, nem akár­ki­től

Lu­xus­aján­dék járt a 100 vá­lo­ga­tott meccsért lab­da­rú­gó­nak. Ma­gyar­or­szá­gon eddig csak két fo­cista érte el azt, amit a vá­lo­ga­tott je­len­legi csa­pat­ka­pi­tá­nya.
  • Szerző: sk

Dzsudzsák Balázs a világbajnoki ezüstérmes horvátok legyőzésének alkalmával ünnepelt a nemzeti csapatban: a márciusi Eb-selejtezőn 100. alkalommal ölthette magára a válogatott mezt. Az al-Ittihad Kalba magyar légiósa 12 év alatt érte el a szép kerek számot. A válogatottságot soha nem mondta, mindig rendelkezésre állt, jóban-rosszban vezére a csapatnak. Még a legkínosabb vereségek esetén is elsőként állt a kamerák elé nyilatkozni.

Ezt díjazta most a Magyar Labdarúgó-szövetség, Csányi Sándor elnöktől egy emlékplakettet kapott a kapitány, s ajándékok között ott volt egy Rolex-karóra is.

EZT OLVASTAD MÁR?

Az extráktól függően 4-6 millió forint értékű, egyedi luxusdarab a svájci világcég idén piacra dobott, limitált gyártmánya, hatmillió forintos áron lehet megvenni. az ékszer tokja és szíja is acélból készült, emellett teljesen automata. A csapatkapitány a közösségi oldalán mutatta meg ajándékait, s köszönetet is mondott a szövetségnek.

A 100 válogatottságnál járó Dzsudzsák Balázs egyelőre – már nem sokáig – harmadik az örökranglistán. Az első helyen Király Gábor áll, a kapus 107 szereplés után köszönt el a csapattól. Azerbajdzsánban a középpályás az Aranycsapat legendáját, a 101-szeres válogatott Bozsik Józsefet éri utol.

Eközben a címlapon