HŰHA

Tit­kos uta­zásra men­tek, itt bu­kott le Harry her­ceg és Meg­han her­cegné

Iga­zán kü­lön­le­ges he­lyet vá­lasz­tot­tak. Nem vé­let­len, hogy azt gon­dol­ták, ez az uta­zás ti­tok­ban ma­rad­hat...
  • Szerző: Ripost

Kiderült, hogy Harry herceg és Meghan hercegné Hollandiába utazott, méghozzá az Amszterdamban megnyílt Soho House eseményén vettek részt - írja a Daily Mail.

Fotó: Instagram
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Soho House igazán előkelő helynek számít, ahová nem teheti be akárki a lábát. Csak előkelőségek járnak oda, nem véletlenül: a ház szabályzata tiltja, hogy bárki képeket készítsen a vendégekről, így aztán ez egy jó lehetőség, hogy elvonuljanak a világ elől. Nem is mindenki engedhetné meg magának ezt a fényűzést, egyetlen ház tagsági díja ugyanis évente 830 font (közel 300.000 forint), ha pedig valaki többe is be szeretne lépni, az már 1500 fontba kerül.

A privát klubként működő Soho House-ba befolyásos emberek válthattak tagsági kártyát, hogy aztán dolgozzanak, ötleteljenek, kapcsolati hálót alakítsanak ki, valamint jókat egyenek és pihenjenek. Az egyedi helyszíneket választó Soho House-hoz tizenkét ilyen exkluzív klub tartozik szerte a világban.

A királyi pár is egy ilyenben jelent meg, ahol jól össze is barátkoztak Eddie Redmayne színésszel és Jenna Coleman színésznővel is. Kész csoda, hogy ezek az információk kiszivárogtak, egyszer valaki ugyanis megpróbált egy képet készíteni a Beckham házaspárról, és a leskelődőnek azonnal visszavonták a tagságát.