SZTÁRDZSÚSZ

Till Attila kiáll Majka mellett: Ezt üzente Curtisnek

Tillának elege lett, kemény szavakkal igazította el az internetes kommentelőket.
címkék:
  • Szerző: Angie

Nem csitulnak a kedélyek Majka és Curtis balhéja miatt. A rajongók közül sokan még hetekkel később sem tudják feldolgozni, hogy a két rapper külön folytatja.

Többen még mindig úgy gondolják, Majka elárulta Curtist, amikor a nyilvánosság előtt kiteregette a szennyest. A drogbotrány óta nem telik el úgy nap, hogy Majkát ne emlékeztessék arra, amit tett, az a legnagyobb bűn.

Vamzernek azaz árulónak tartják, ezzel a jelzővel illetik az eset óta, ám a napokban odáig fajult a dolog, hogy már nemcsak a rapper oldalán, hanem kollégája és barátja, Till Attila Instagram-oldalán is megtalálták az utálkozók. Tillát mindenki béketűrő embernek ismeri, de a Majkával készített közös fotóik alá érkező kommentek láttán már ő sem tudta türtőztetni magát. A műsorvezető dühében kifakadt, egyúttal Curtisnek is üzent.

"Majka nekem nem vamzer! A barátom, és sokunknak a barátja, aki kimondja, amit gondol. Most tényleg az a megoldás, hogy rászáll mindenki? Szólaljon már meg a Curtis is! Mondja el, hogy mi történt itt köztük évekig. Talán van joga Majkának, a sok balhé után kiborulni, vagy, aki elszenvedi a problémákat az csak akkor jófej, ha kussol?"

– tette fel tőle szokatlan stílusban a költői kérdést Tilla, aki jelenleg az egyik legújabb TV2-es produkción dolgozik, Majkával együtt forgatnak Máltán.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?