SZTÁRDZSÚSZ

Tatár Csilla pon­tot tesz a ta­lál­ga­tá­sok vé­gére!

A mű­sor­ve­zető ja­nuár végén tér vissza a kép­er­nyőre, de nem érzi úgy, hogy ez kisfia gon­do­zá­sá­ban aka­dá­lyozná. A Ri­post­nak azt is el­mondta, hogy nem kell vá­lasz­ta­nia az anya­ság és a mun­kája kö­zött.
  • Szerző: MMB.

Sokakat meglepett, hogy Tatár Csilla máris visszatér a képernyőre, hiszen kisfia még csak alig két hónapos. Az MTVA műsorvezetője a -nak elárulta, kisfia szinte meg sem fogja érezni, hogy ő a kamerák előtt áll.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nem kell választanom a munka és az anyaság között. El sem vállaltam volna, ha úgy érzem, hogy ez az elfoglaltság az anyaság rovására megy.  

"A Dal egyébként csupán szombati elfoglaltság, így Milán akkor az édesapjával lesz majd. A Magyarország, szeretlek! felvételei már elkezdődtek, ott konkrétan két órát kellett a stúdióban töltenem. Bevittem az öltőzömbe a kisfiam babakosarát, pelenkázóját, és ő végigaludta a felvételeket."

Tatár Csilla két hónappal a szülés után újra munkába állt. (Fotó: Facebook)
Tatár Csilla két hónappal a szülés után újra munkába állt. (Fotó: Facebook)

"Ez is havonta két napot vesz el az időmből, szóval egyáltalán nem olyan drámai a helyzet, mint azt sokan gondolják. Hihetetlen, de voltam már zöldségesnél és boltban is, mióta megszületett a fiam. Oda se hurcoltam magammal" - nyilatkozta Csilla, aki Jakupcsek Gabriella egyik utódja.