HŰHA

Sztárhasonmások - Meg tudod különböztetni őket?

A sztárvilágban akad jó néhány szereplő, akit nyugodtan lecserélhetnének egy kollégájával, talán még a saját anyjuk sem venné észre a köztük lévő különbséget... Összegyûjtöttük a sztárvilág "ikreit" - akik nem rokonok, mégis megszólalásig hasonlítanak!
  • Szerző: The_M

Állítólag mindenkiből "van még egy" a világon. Valaki, aki a megszólalásig úgy néz ki, mint mi. Csak általában nagyon kicsi rá az esély, hogy találkozunk is vele. Kivéve, ha az adott ember sztár és állandó figyelem kíséri...

A %% most megmutatja azokat a "sztárikreket", akiknek genetikailag semmi közük egymáshoz, mégis nagyon hasonlóan néznek ki.

Natalie Portman és Keira Knightley

Ahogy telnek az évek, egyre inkább elüt a stílusuk, de az arcukban akkor is felfedezhető maradt a hasonlóság. Sőt Keira karrierje konkrétan azzal indult, hogy Natalie hasonmását játszotta a Star Wars első epizódjában.

Tom Hardy és Logan Marshall-Green

Logan a 24 című sorozatnak - és persze a külsejének - hála, gyorsan berobbant a köztudatba. Aztán néhány évvel később Tom utat tört magának, és ezzel meg is fúrta kollégája szépen emelkedő karrierjét. Ugyanis a producerek nem akarnak egy Tom Hardy utánzatot a filmjeikbe.

Katy Perry és Zooey Deschanel

A legtöbb gondot nekik okozza a hasonlóságuk. Ugyanis még a legnagyobb rajongóik is képesek összekeverni őket. Nem is szeretik különösebben egymást a sok kellemetlen szituáció miatt. Annyira egyformák, hogy Zooey egyszer Katy egyik erotikus képére hitte azt, hogy valaki digitálisan az ő fejét montírozta rá egy csaknem teljesen pucér testre. Aztán rájött, hogy az énekesnőt látja.

Daniel Radcliffe és Elijah Wood

Bár majdnem tíz év van köztük, mégis egyre jobban hasonlítanak egymásra, ahogy telik az idő. Hollywoodban régebben azzal viccelődtek, hogy Wood klónoztatta magát, hogy egyszerre szerepelhessen a filmtörténelem két legsikeresebb szériájában, A Gyűrűk Urában és a Harry Potterben.

Isla Fisher és Amy Adams

Õk gyakorlatilag egy embernek számítanak a nézők szemében. Egy kimutatás szerint, 10 emberből 9 nem tudja megmondani ránézésre, hogy melyikük szerepel egy adott filmben. Pedig a tehetségüket nem is lehet egy lapon említeni. Amy korunk egyik legjobb színésznője, Isla meg az egyik legrosszabb.

Javier Bardem és Jeffrey Dean Morgan

Nagyjából náluk is hasonló a helyzet, mint az előző párosnál. Annyi különbséggel, hogy az emberek általában azt hiszik, Javiert látják, miközben Jeffrey az. Morgan hiába tehetséges, a nézők és a producerek szemében csak Penélope Cruz férjének hasonmása.

Margot Robbie és Jamie Presley

Robbie üstökösként robbant be A Wall Street farkasával a köztudatba, Presley pedig ugyanezzel a lendülettel el is tűnt. Az ő karrierjét ugyanis csak a remek külseje tartotta még életben. De minek kéne ő bárhova is, ha van valaki, aki ugyanúgy néz ki, mint ő, és vele ellentétben még ért is a színészmesterséghez?

Palvin Barbara és Natalia Vodianova

Ugyan Barbi sokkal szebb és fiatalabb, mint orosz kolleginája, mégis sokat köszönhet neki. Natalia arcát ugyanis annyira szeretik a fotósok, hogy az ügynökségek tudatosan keresik az olyan típusú lányokat, akik rá hasonlítanak. Ami a legnagyobb világsztárunk esetében is kapóra jött.

Szujó Zoltán és Erdei Zsolt

A köztük lévő hasonlóság visszatérő vicc a honi média világában. Gyakran keverik őket össze az utcán, de ez egyiküket sem zavarja, csak nevetnek az egészen. Sőt még jóban is vannak.

Justin Bieber és Miley Cyrus

Ez talán meglepő lehet, de igazából annyira hasonlítanak, hogy digitálisan maximum öt lépésben meg lehet alkotni az egyiket a másikból. Amire pont Miley jött rá, és gyakran poénkodik ezzel a közösségi oldalakon különböző képmontázsokkal.

És ezeket olvastad már?