LELKIZŐ

Szív­be­mar­koló lát­vány! Így fest most Bangó Mar­git egy­kori ott­hona!

Nehéz per­ce­ket élt át Emi­lio és Tina, mikor vissza­tér­tek bol­dog­sá­guk egy­kori szín­te­rére, Bangó Mar­git kis­pesti ott­ho­nába.

Nemrég vált meg kispesti házától Bangó Margit, aki hosszú éveket töltött abban a családi házban, mely az egész família számára a boldogságot, meghittséget, családi tűzfészket jelentette.A művésznő Gyálra költözött, csakúgy mint Tina és családja. Ám néhány dolog még a kispesti házban maradt, melyeket most Tina és Emilio segített visszajuttatni a művésznőnek. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Emilio azonban nem örül a visszatérésnek.

Nagyon fájó szívvel jöttünk el Kispestről, annyi minden köt minket oda. Ott lettem szerelmes Tinába, ott fogtam meg először a kezét. Nagyon nehezen hagytuk hátra ezt a sok szép emléket

- mondta Emilio, mikor megtudta, vissza kell térniük a kispesti házba. A visszatérés pedig nem ment könnyen, szinte záporoztak az emlékek Emilioékra."Tina, én nem bírok bemenni, rosszul vagyok. Annyival üresebb itt most minden" - mondta Emilio, aki végül nagy nehezen belépett a volt otthonukba.

Tina pedig egyik ámulatból a másikba esett, hogy mennyire megváltozott a családi ház, amelyben felnőtt.

Ha most egyedül jöttem volna el, valószínűleg leülök és elmorzsolok egy könnycseppet. Nekem ez a ház nagyon fontos az életemben

- mondta Tina, aki mindvégig elérzékenyülve pakolt a régi házban, míg Emilio összeszorult torokkal látogatta végig a volt kispesti otthon szobáit.

A galériáért kattints a fotóra!
A galériáért kattints a fotóra!
Hogy milyen ereklyékre bukkant az Emilio família a legendás lakban, kiderül pénteken 21:00-kor a Sláger TV Drága családom című műsorában.