LELKIZŐ

Őszin­tén be­is­merte Hajdú Péter: SMS-ben sza­kí­tott

A 44 éves ma­gyar té­vés­nek nem­ré­gi­ben ért véget egy kap­cso­lata, de úgy érzi, vár még rá az igazi va­la­hol.
  • Szerző: Ripost

Hajdú Péternek három éve ment tönkre a házassága, egy éve szűnt meg a tévéműsora, de az elmúlt időszak is eseménydús volt a műsorvezető életében. Most azt mondja, hogy minden párkapcsolati hibájából tanult, és biztos abban: vár rá egy lány, aki mellett végre boldog lehet.

Fotó: Keller Mátyás
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Legfrissebb szakításáról a Story magazinnak beszélt. Elmondta, hogy párjával mindketten érezték, nem fog működni a dolog, máshol találják meg az igazit. Ezért nem is volt nehéz a lezárás, hiszen nem azért van együtt valakivel, hogy elmondhassa, van barátnője.

Házasságát viszont egy évig gyászolta, hiszen önismereti próba is volt a szakítás. "Tudomásul kell venni, ha nem működik, és tovább kell lépni" - mondta, de azt is elárulta, hogy volt barátnői közül csak Ábel Anitával lettek barátok, volt feleségével pedig csak a gyerekek miatt beszélnek.

Azt is bevallotta, hogy már ismerkedik, hiszen máshogy nem találhat szerelemre. Sőt, legutóbbi szakításának részleteibe is beavatta az olvasókat:

Annyit elárulok, hogy a legutóbbi kapcsolatommal SMS-ben szakítottunk, és azóta sem találkoztunk

- hozzátette, hogy szinte csak írásban kommunikál, mert szerinte normális, ha valami SMS-sel indul, akkor úgy is végződik.