ÉLETMÓDI

Szexelnél a szabadban? Hoppácska!

Buja légyott a természet lágy ölén. Orgazmus a csillagos ég alatt. Vajon tényleg ilyen romantikus egy nyári szexkaland?
címkék:

 

Mindenki fejében cikáznak buja, érzéki gondolatok, ám a szexfantáziák egy része sosem valósulhat meg. Ha azonban a természet lágy ölén szeretnél hódolni az intim örömöknek, akkor elérkezett a megfelelő pillanat. De vajon sikerül-e?

Mégis hol?

Ne a filmekből indulj ki, mert akkor nagyot csalódhatsz. Hiszen a való életben ritka az olyan ideális helyszín, ahol

akár több órát is eltölthettek háborítatlanul.

Még a parkok félreeső részein is bármikor felbukkanhat valaki. De talán épp emiatt még izgalmasabb ez a kaland. Sok embert a lebukás veszélye villanyoz fel igazán! Egy strandon például bőven kínálkozik alkalom intim pillanatokra. A víz jótékonyan takarja el a huncutságot, s ez bizony izgatja a pasik fantáziáját.

Hogy ne pár másodperces numera legyen

Nem túl jó ötlet túlságosan előkészíteni szabadtéri szexet. Ha kényszeresen ráfeszültök az ügyre, ha mindenképp ki akarjátok pipálni a listán ezt a kalandot, akkor biztosan nem fog működni. Nem lesz szimpatikus a hely, vagy épp arra sétál majd valaki... végül azon fogtok idegeskedni, hogy legalább egy pár másodperces numera összejöjjön a fa tövében. Egy szó mint száz: akkor lesz a szabadtéri szeretkezésnek igazán jó íze, ha spontán lesztek egymáséi.

Mégis mikor?

Célszerű megvárni, hogy az éjszaka jótékonyan elbujtasson, s távol tartsa a kíváncsi tekinteteket. Igaz, nyáron sokszor még este 9 kor is világos van, de fél 10 után viszont akár egy park is biztonságot nyújthat, s jöhet a lényeg!

Hagyd otthon a bugyidat!

Ne a legfeltűnőbb vagy legtrendibb neonszínű ruhádban menj akciózni a szabadba. Hiszen ez a lebukás veszélyét megnöveli. Maradj inkább szürke egér, így beleolvadsz a környezetbe. A bugyit pedig felejtsd el. Nem lesz sok időtök, akár már otthon vedd le.

Pusztán a tudat, hogy nincs rajtad bugyi,  a pasidat már út közben is felhúzhatja.

Előjáték kilőve

Talán lelombozó, de ha a hosszú előjátékot szereted, akkor a szabadtéri szex nem feltétlenül neked való. Előjátékra ugyanis itt nincs idő. Ezt vagy intézzétek el otthon, vagy hozd meg ezt az áldozatot a különleges élmény kedvéért.

Maga az aktus sem olyan, mint a filmeken láttad...

Vélhetően nem fogtok hemperegni a fűben órákon át egymást kényeztetve. Hiába nem figyelsz rá, de egy ilyen szituációban téged nagy valószínűséggel jobban fognak érdekelni a bogarak, mint a párod csókjai. A hagyományos póz helyett talán egyszerűbb, ha állva szexeltek. Dőljetek egy fának, vagy ha megy anélkül is, tartson meg a párod.

Orgazmus az ég alatt

Jobb, ha visszafogod magad. A hangos sikolyok inkább otthonra valók. Kint a szabadban sosem lehet tudni, ki jár épp a közeletekben. Talán ez így nem hangzik annyira jól, mégis hidd el, hogy hihetetlen élmény a természetben szeretkezni. Már csak a különlegessége miatt is. Ha pedig neked mégsem volt az igazi, akkor otthon meg lehet ismételni a dolgot úgy, ahogy neked a legjobb.

címkék: