ÉLETMÓDI

30 napos szexkihívás és megváltozik az életed!

A vizes zuhany, a popsigömbölyítés és a fahéjevés után itt az újabb kihívás! Minden eddiginél izgalmasabb! 30 nap a szexért!
címkék:
  • Szerző: sm

Azt mondod, fáradt vagy, stresszes esetleg nem érzed magad elég szexinek? Vagy simán csak elmúlt a kapcsolatotokból az első néhány hónap állandó bizsergése? Ugyan már, fogd a párod, vállaljátok el a 30 napos kihívást és térjetek vissza újra a pályára! És még az egészségednek is jót teszel ezzel!

Nem akarásnak nyögés a vége

Ok, lehet, hogy elsőre nem tűnik túl szexinek, hogy kötelező minden nap összebújni, de az is lehet, hogy teljesen megváltozik tőle a kapcsolatotok. Nézd a távolabbi sikert: nem feltétlenül a szex a lényeg, hanem az, hogy valami fontosat tesztek kettőtökért!
Igaz, néhány szexológus szerint az erőltetett szex akár visszafelé is elsülhet és a hónap vége felé már egymásra nézni sem lesz kedvetek.


Szóval mit tegyél, hogy a kecske is jóllakjon (lásd sok-sok orgazmus!) és a káposzta is megmaradjon, azaz a szerelmesekedés ne csak kipipálandó tétel legyen? Beszéljetek róla, sokat és őszintén! Már a téma felvetése is segíthet titeket közelebb hozni egymáshoz.

És ha nem sikerül?

Ne izgulj, nem dől össze a világ! Hiszen ez csak szex…

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?