LELKIZŐ

Ag­gasztó, nincs jól a nagy­be­teg Já­szai Mari-díjas szí­nész

Ko­moly óra­rend sze­rint jár or­vos­hoz. Úgy érzi, szer­ve­zete egyre ne­he­zeb­ben bir­kó­zik meg a gyil­kos kór­ral.
  • Szerző: bdf

Tavaly novemberben kapta a lesújtó hírt Székhelyi József: tüdődaganata van. Betegségéhez  az elmúlt idő alatt rendkívül pozitívan állt, noha állapota folyamatosan ingadozó. A színész júniusban esett át egy beavatkozáson, akkor a gerincén végeztek el egy műtétet, de mint kiderült, újabb operáció vár rá.

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Jászai Mari-díjas színész minden erejével azon dolgozik, hogy legyőzze a gyilkos kórt, mégis sokszor azt érzi, szervezete feladja a harcot. Székhelyit az AcNews kereste fel, hogy az állapotáról érdeklődjenek, éppen vezetés közben értek utol. 

„Remélem, hogy vezetek még két hónap múlva is. Most nehéz. Ennyit tudok ezúttal mondani” – árulta el Székhelyi József, akinek még bizonytalan ideig tartanak a kemoterápiás kezelései is.

„Komoly órarend szerint járok az orvoshoz. Folyamatosan kapom. Minden napom rossz, nem érzek különbséget az alap állapotom és a kezelések napja között."

Abban bízom, hogy az anyag, ami belém kerül, segít, és az abba fektetett bizalom is segít. Ez jár csak a fejemben, de egyelőre erősebb a nyavalya, mint a védekező mechanizmus!