SZTÁRDZSÚSZ

Szandi sosem volt még ennyire dögös, mint új klip­jé­ben! - Videó

Az éne­kesnő egy­kori ta­nít­vá­nyá­val, Hor­váth Ale­xand­rá­val éne­kel du­et­tet, a pör­gős dal­hoz ké­szült vi­de­ó­ban pedig szexi ta­nár­nő­ként mu­tatja meg tö­ké­le­tes alak­ját.
  • Szerző: MMB.

Szandi formás idomait már megcsodálhatták a nézők a Sztárban sztár idei elődöntője alatt, bár a Tóth Gabival igencsak erotikusra sikeredett közös produkciója finoman szólva sem aratott osztatlan sikert.

Akkor az énekesnő a -nak elárulta, hogy vállalja a botrányos előadás minden pillanatát, sőta negatív kritikák ellenére most újból bevállalta, hogy megmutassa tökéletes alakját.

Habár most nem dobta le ruhái nagy részét a háromgyerekes anyuka, de nincs is rá szüksége, hiszen mély dekoltázsa, dögös tanárnő szerelése és hosszú lábai is bőven elegendőek a szexi összhatás eléréséhez.

Szandi ennek köszönhetően valószínűleg minden tekintetet magára vonz majd a Lányregény című szám videoklipje alatt, amit Az ének iskolájából megismert, Horváth Alexandrával közösen énekel.

A videót megnézve pedig bátran kijelenthetjük, hogy Szandinak nem csak a lendületét, de fekete minibe bújtatott testét is megirigyelhetné jó pár fiatal.  

Eközben a címlapon