SZTÁRDZSÚSZ

Szandi sosem volt még ennyire dögös, mint új klipjében! - Videó

Az énekesnő egykori tanítványával, Horváth Alexandrával énekel duettet, a pörgős dalhoz készült videóban pedig szexi tanárnőként mutatja meg tökéletes alakját.
  • Szerző: MMB.

Szandi formás idomait már megcsodálhatták a nézők a Sztárban sztár idei elődöntője alatt, bár a Tóth Gabival igencsak erotikusra sikeredett közös produkciója finoman szólva sem aratott osztatlan sikert.

Akkor az énekesnő a %RIPOST%-nak elárulta, hogy vállalja a botrányos előadás minden pillanatát, sőt a negatív kritikák ellenére most újból bevállalta, hogy megmutassa tökéletes alakját.

Habár most nem dobta le ruhái nagy részét a háromgyerekes anyuka, de nincs is rá szüksége, hiszen mély dekoltázsa, dögös tanárnő szerelése és hosszú lábai is bőven elegendőek a szexi összhatás eléréséhez.

Szandi ennek köszönhetően valószínűleg minden tekintetet magára vonz majd a Lányregény című szám videoklipje alatt, amit Az ének iskolájából megismert, Horváth Alexandrával közösen énekel.

A videót megnézve pedig bátran kijelenthetjük, hogy Szandinak nem csak a lendületét, de fekete minibe bújtatott testét is megirigyelhetné jó pár fiatal.