OLDALVONAL

Sza­lai Ádám és sze­relme: itt az első közös fotó, vége a tit­ko­ló­zás­nak

Most már biz­tos, vá­lo­ga­tott fo­cis­tánk a gyö­nyörű ce­leb­bel jár. Fő­sze­rep­ben a töl­tött ká­poszta is.
  • Szerző: vav

Csaknem egyévnyi találgatás után, végre egyértelműen kiderült: egy párt alkot a Hoffenheim magyar válogatott labdarúgója, Szalai Ádám és a német televíziós híresség, Angelina Heger.

Egyre komolyabbnak tűnik a kapcsolata Angelinával
Egyre komolyabbnak tűnik a kapcsolata Angelinával
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tavaly ősz óta csak következtethettünk arra, hogy a magánéletét mindig tabuként kezelő Szalai egy német celebritásba szerelmes.

A N G E L I N A H E G E R (@angelinahegerofficial) által megosztott bejegyzés,

A nálunk Nagy Ő-ként ismert tévés valóságshow-sorozat egyik legnépszerűbb szereplőjeként ismertté vált Angelina Heger most az Instagramon hozta nyilvánosságra az első közös, Magyarországon készült felvételüket.

A 25 éves lány az utóbbi hónapokban a közösségi oldalakon végigkövethető posztjai tanúsága szerint gyakran ugyanakkor, ugyanott tűnt föl, ahol válogatott focistánk. Még a képek pontos helyszíne és beállítása is hasonlított Madridban, a párizsi Eiffel-toronynál, egy ausztriai síparadicsomban vagy éppen a budapesti Szent István-bazilikánál.

A N G E L I N A H E G E R (@angelinahegerofficial) által megosztott bejegyzés,

Legutóbb mindketten Bali szigetén, láthatóan ugyanabban a luxuskörnyezetben nyaraltak, de a német bulvársajtónak is témát szolgáltató találgatást sosem erősítették meg. Egészen idáig!

Angelina előbb egy rajongója kérdésére válaszolva adott félig-meddig elismerő választ arra a kérdésre, hogy a vele hírbe hozott Szalai miatt gyakran jár-e Magyarországra.

Eközben a címlapon
Egy éve rendszeresen járok oda, és minden alkalommal tetszik

– válaszolta a szőke szépség, de az Instagramon megjelent legfrissebb képei és videói ennél sokkal egyértelműbben utalnak a kapcsolatukra.

Galéria! További fotókért kattints a képre! (Fotók: Instagram/angelinahegerofficial)
Galéria! További fotókért kattints a képre! (Fotók: Instagram/angelinahegerofficial)

Ezekből kiderült: a Hoffenheim nyári edzéseinek rajtja előtt Szalaival egy hetet töltöttek Magyarországon is. Elsősorban a Pesterzsébetről indult labdarúgó szülővárosában, Budapesten és Ráckevén. Minden jel arra mutat, hogy Szalai már a családjának is bemutatta választottját.

Első közös videójukat Angelina egy autó anyósüléséről készítette, de egy pillanatra feltűnik a képen a volánnál ülő futballsztárunk is. A további fotókból kiderül az is, hogy a német híresség kedvenc itteni étele a töltött káposzta, és hogy párja kedvenc kikapcsolódása, a ráckevei horgászás és a Kis-Duna partján tapasztalt idilli csend őt is megigézte.

Kihagyja a Paradicsomot A valóságshow következő évadában (Nagy Ő a Paradicsomban) nem szerepel Angelina, elmondása szerint azért, mert a résztvevőknek „bizonyos feltételeknek meg kell felelniük”. Rajongói biztosak abban, hogy ez is arra utal: a bombázó már nem egyedülálló, márpedig a műsor szereplőinek szinglinek kell lenniük.