LELKIZŐ

Csa­ládi tra­gé­dia, kon­cert köz­ben lett ön­gyil­kos a ma­gyar éne­kesnő fia

Ha akarta sem tudta volna meg­aka­dá­lyozni a hí­res­ség a fia ha­lá­lát, aki SMS-ben üzente meg, hogy véget vet az éle­té­nek.
  • Szerző: ripost

Szörnyű családi tragédiáról beszélt őszintén Szabó Csilla, a Bojtorján együttes egykori tagja. Az énekesnő fia, Dani csupán húsz éves volt, amikor önkezével véget vetett az életének.

Fotó: Fem3
EZT OLVASTAD MÁR?

A fiatalember szerelmi bánatában lett öngyilkos, amikor kiderült számára, hogy barátnője, élete első szerelme megcsalja őt.

"Ez a seb sohasem gyógyul be, bár az ember megtanul élni vele. Beleszeretett egy lányba. Nem afféle tiniszerelem volt, a fiam úgy képzelte, hogy az a lány lesz a felesége. Kétszer is szakítottak, aztán mindkétszer kibékültek. Dani minden alkalommal a karomban sírta el a bánatát. Hiába tűnt azonban minden szépnek és jónak az újabb kibékülés után, a gyerekem megtalálta a lány levelezését egy másik fiúval, és az végképp letaglózta" - mondta el Csilla a Story magazinnak, aki a mai napig emlékszik fia utolsó utolsó üzenetére.

„Nagyon szeretlek titeket! Ne haragudjatok rám! Találkozunk ott!” – állt a 20 éves fiú üzenetében.

Danira a barátok és a szomszédok törték rá az ajtót, szörnyű látvány fogadta őket.

"Üvöltött a zene a lakásban, az asztalon telesírt papírzsebkendők hevertek. Dani úgy dobta el magától az életet, ahogy a férfiak szokták...Nem akartam, hogy emlékeimben az élettelen arca maradjon meg, így a hivatalos azonosításra nem én mentem be, hanem a keresztanyja" – emlékezett az énekesnő.

Eközben a címlapon

Az eset után nem sokkal Csilla elvált a férjétől, azóta pedig a zenében keres vigaszt.