SZTÁRDZSÚSZ

Sú­lyos be­teg­sé­gé­től hízik fo­lya­ma­to­san az RTL Klub egy­kori csil­laga

Ba­tá­no­vics Lili egyik perc­ről a má­sikra tűnt el a ra­jon­gói elől, azon­ban most meg­szó­lalt sú­lyos be­teg­sége és súly­fe­les­lege kap­csán. Az X-Fak­tor egy­kori ver­seny­ző­jé­nek gyógy­sze­res ke­ze­lésre van szük­sége.
  • Szerző: MF

Elnézést kért a rajongóitól az X-Faktor felfedezettje, ugyanis jó ideje eltűnt a nyilvánosság elől. Batánovics Lili komoly betegséggel küzd, és ennek tudható be az eltűnése.

A fiatal énekesnő életét nagyon megkeseríti az egészségi állapota. Bármit eszik vagy iszik az azonnal rajta marad, így folyamatosan hízik. Pajzsmirigy problémái miatt gyógyszeres kezelésre van szüksége.

"Kiderült hogy pajzsmirigy gyulladásom van, és bármit eszek, iszok azt nem tudja feldolgozni a szervezetem. Ezért hízok és hízok folyamatosan. Ráadásul, hogy jobban legyek, mindennap gyógyszert kell szedjek rá! Elkezdtem újra edzeni, és kezd visszaállni a súlyom, de még nem az igazi"

- írja bejegyzésében a 22 éves énekesnő.

Betegsége ellenére most mégis nagy dobásra készül. Egy kiadó olyan lemezszerződést ajánlott Lilinek, amire mindig is vágyott.

Sziasztok! Úgy érzem egy vallomással tartozom nektek!Nem igazán posztoltam magamról és a tevékenységeimről mostanság,... Közzétette: Batánovics Lili – 2016. január 15.
Eközben a címlapon