SZTÁRDZSÚSZ

Egy­mil­li­árd fo­rin­tot várt az in­ten­zí­ven fekvő St­ad­ler Jó­zsef

Ha­tal­mas össze­get várt agy­vér­zése előtt St­ad­ler Jó­zsef, ami meg­old­hatta volna éle­tét és amely­ből kifi­zet­hette volna adós­sá­gait.
  • Szerző: BDF

Szerda este rohammentő vitte kórházba Stadler Józsefet, előtte éppen könyvét dedikálta Solton a Kurta Kocsma nevű italozóban. A teraszon lett rosszul, lefordult a székről és eszméletét vesztette. Ezt megelőzően jó hírt kapott: jött a telefon, egy bőrönd pénz vár rá.

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A utánajárt, hogy mi okozhatta, hogy Stadler agyvérzést kapott. Első utunk Soltra vezetett, ahol a helyiek még most is értetlenül állnak a történek előtt. Józsi bácsit mindenki ismeri és szereti, így - bár nem jelentette be, hogy könyvdedikálást tart - szívesen fogadták az ivóban. Kikérte a szokásos pálinkáját és nagy mosollyal várta a vevőket, remélve, hogy elkapkodják A Stadler story  című kötetet. De váratlanul rosszul lett.

A vendégek rögtön jelezték, hogy baj van, és hamarosan megérkezett a mentő is, ami kórházba száguldott vele

– mondta el a -nak a vendéglő egyik dolgozója.

Lapunk azt is kiderítette, Stadler Józsefet a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház intenzív osztályára szállították, ahol folyamatos megfigyelés alatt tartják.

Fotó: Markovics Gábor

Információink szerint Stadler nincs jól, ez már a harmadik agyvérzése volt, nemrégiben pedig hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak nála az orvosok, és a szíve is rendetlenkedett. Talán az üzletember nem figyelt az intő jelekre, de arra biztosan nem volt felkészülve, hogy egy nagyobb összeg üti a markát, amelyből új életet kezdhet...

Munkatársunk Stadler lakhelyén, Akasztón is járt, hogy részleteket derítsen ki. Hogy milyen információkat tudtunk meg, elolvashatod a napilap pénteki számában.