INSIDER

So­ro­zat­gyil­kos­ság? El­ké­pesztő for­du­lat az el­tűnt vil­lany­sze­re­lők ügyé­ben

Nagy for­du­la­tot vett a Győr kör­nyé­kén el­tűnt vil­lany­sze­re­lők ügye: elő­ke­rült egy három éve ke­re­sett autó, még­pe­dig annak az É. Im­ré­nek a ro­ko­na­i­nál, akit em­ber­ölés­sel gya­nú­sí­ta­nak az idén el­tűnt Má­csik Zol­tán ügyé­ben. A Ri­post in­for­má­ciói sze­rint É. Imre ellen most már két vil­lany­sze­relő el­tű­nési ügyé­ben nyo­moz a rend­őr­ség. A Ri­post-nak a három éve el­tűnt férfi fe­le­sége, Ma­rika me­séli el az ügy rész­le­teit.
Mácsik Zoltán
Mácsik Zoltán
Fotó: Facebook

Eddig Mácsik Zoltán ügye miatt gyanúsították É. Imrét előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberöléssel, most már Orlik Vilmos eltűnése miatt is őt gyanúsítják. Szorul a hurok körülötte, ugyanis a rendőrség megtalálta a rokonainál  Orlik Vilmos autóját, amivel 2015 nyarán nyomtalanul eltűnt. A villanyszerelő éppen ugyanúgy, ahogyan a mosonmagyaróvári Mácsik Zoltán is, egy munkára igyekezett É. Imre kérésére, ám azóta mintha a föld nyelte volna el…

Sürgős munkára hívták a szerelőt, pont mint Mácsik Zoltánt

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Arra kellett várnom, hogy meggyilkoljon még egy embert, hogy végre elinduljon a nyomozás?

– kezdte felháborodva Marika.

- Hátborzongató, de Mácsik Zoltán idei eltűnésének körülményei teljesen megegyeznek a férjemével, aminek már lassan három és fél éve. Úgy emlékszem, mintha tegnap lett volna… Abban az időben Vilmos Ausztriában dolgozott Imrének. Munka után utazott volna haza hozzánk, de a férjem egyik kollégája azt mondta, hogy mivel Imre egész nap zaklatta telefonon, ezért Győrbe utazott, hogy elintézzen neki egy munkát. Azt mondták, hogy azzal hívta fel a gyanúsított, hogy

„Győrben volna egy villanyszerelési munka. Gyere, mert vár téged az, akinek meg kell csinálni!”

A férjem azért engedett neki, mert a végén már kiabálva parancsolt rá, hogy menjen dolgozni. Én pedig furcsálltam, hogy egész este nem jött haza, telefonáltunk neki, de akkor már nem volt kapcsolható. Tudni kell, hogy Vilmos mindig kritikusan ügyelt a telefonjára, ha egy kicsit is le volt merülve, azonnal feltette töltőre, hiszen mindig azt mondta, hogy ez a munkaeszköze, amire bármikor szüksége lehet. Éppen ezért rögtön tudtuk, hogy hatalmas baj történt… Amikor felkerestük a rendőrséget, azzal ráztak le minket, hogy:

„Nyugodjon meg, asszonyom, három nap múlva visszajön a férje!”

– de én legbelül éreztem, hogy soha többé nem látom…

Eközben a címlapon

Ne hidd, hogy itt vége a történetnek... Ha kíváncsi vagy arra, hogy Vilmos felesége milyen részleteket árult még el, akkor keresd a szombati Ripost napilapot az újságárusoknál!