NÍNÓ

So­rok­sári gyil­kos­ság: Meg­ta­lál­ták a ke­re­sett Su­zu­kit!

Év ele­jén egy egye­di­leg fes­tett Su­zuki meg­ta­lá­lá­sán dol­goz­tak a rend­őrök a So­rok­sá­ron ko­cogó nő meg­gyil­ko­lá­sá­nak ügyé­ben. Akkor úgy tűnt: ez lehet az utolsó re­mény­su­gár az ügy­ben.

Idén februárban márosztrák nyomkereső kutyák segítségét is igénybe vette a rendőrség a 2013 szeptemberében kocogás közben meggyilkolt Kardos Krisztina ügyében. Bár akkor úgy tűnt, az ebek szagot fogtak, a gyilkossági ügybenazóta sem történt előrelépés. Ugyancsak év elején egy egyedileg festett Suzuki is a nyomozók látókörébe került: a térfigyelő kamerákon jól látszott, ahogy ez a jármű a gyilkosság estéjénarra a kerékpárútra fodult be, ahol Krisztinát is megölték.

Változatlan a nyomravezetői díj

A rendőrség a -ot arról tájékoztatta, hogy bár az autót sikerült azonosítaniuk, az nem hozható összefüggésbe a bűncselekménnyel. Így, majdnem két évvel a gyilkosság után továbbra is ugyanott tart az ügy: két, azonosítatlan DNS áll a rendőrök rendelkezésére. Az5 millió forintos nyomravezetői díj továbba is él: ezt az kaphatja meg, aki aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti.

EZEKET OLVASTAD MÁR?