KEDVENC

Sok­koló, amit ez a nő a ku­tyá­já­val mű­velt, nem tette zsebre amit ka­pott

Bor­zal­mas lát­ványt nyújt az eb, de a nő sze­rint így tö­ké­le­tes, sőt: sok­kal jobb élete lesz a vál­to­zás miatt. Na, a ne­te­zők vi­szont egy­ál­ta­lán nem így gon­dol­ják, a gazdi már ha­lá­los fe­nye­ge­té­se­ket is ka­pott...
címkék:

Alaposan kiakasztotta egy nő nemcsak a kutyatulajdonosokat, de mindenkit, aki látta már akár élőben, akár fényképen, hogy mit művelt a gyönyörű dán dogjával. Ugyanis a Kentucky-ban élő Jessica Williams tetőtől-talpig rózsaszínre festette a kutyája, Dráma szőrét.

A kép illusztráció!
A kép illusztráció!
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 21 éves nőnek négy dán dogja van, akik közül a féléves Dráma a legfiatalabb. Ez a fajta olyan hatalmasra nő, hogy még a kiskutyától is félnek az emberek az utcán, így Dráma nem tud barátkozni. Ezért döntött úgy a négygyermekes anyuka, hogy rózsaszínre és kékre festeti a kutya szőrét; hátha akkor többen merik megsimogatni.

Az anyuka még Dráma körmeit is kifestette, hogy az emberek biztosak legyenek benne: a kutyus semmilyen veszélyt nem jelent rájuk. A szőrfestést kutyakozmetikussal csináltatta, kutyabarát szőrfestékkel. Egyedül azt sajnálja, hogy a kutya, mivel színvak, nem láthatja saját magát, milyen nagyszerűen néz ki.

Jessica úgy tervezi, hogy ha elkezd Dráma szőréből kikopni a festék, újra befesteti lilára-rózsaszínre, annak ellenére, hogy nagyon sokakat kiakasztott a színes kutyájával. Nem kímélték őt a kommentelők, az biztos!

"Az ilyen embertől elvenném a kutyáját, nem hiszem, hogy nem árt a szaglásának a vegyszeres hajfesték."

"Jó lenne, ha az emberek felfognák, hogy a kutya, az kutya, nem pedig bohóc, vagy az ő szőrös kis gyerekük."

Eközben a címlapon

"Soha többet semmilyen állatot nem bíznék erre  a nőre. Szegény kutya, borzasztóan néz ki!"

Állítása szerint kapott már halálos fenyegetéseket is. Szerinte azonban nem ezen múlik, hogy valaki jó gazda-e, és a fiatal kutyákat emberekhez kell szoktatni – ha a színe miatt oda mernek menni hozzá, akkor ezzel Dráma nagyon is sokat nyert.

címkék: