FÜLES

Itt a válasz: Singh Viki reagált az őt ért vádakra

Igazi cicaharcba torkollt A legbátrabb páros előző adása.
  • Szerző: Ripost

A legbátrabb páros második kiesői Tóth Andi és Szabó Ádám voltak, a párbajban pedig Singh Vikiékkel kellett megküzdeniük. A tévénézők már akkor érzékelhették a kisebb feszültséget, ami a két énekesnő között kialakult, de úgy tűnt, hogy ez csak a verseny miatt volt.

Mivel a műsort még nyáron vették fel, eddig nem került felszínre ez az ellentét, de a kiesésük után Andi és Ádám rögtön elmondta a véleményét a konfliktusról.

"Mérges voltam rá, szerintem Viki túljátszotta ezt az egészet, ez a túl érzékeny vagyok és mellette még nagyon kedves, ez sok volt" - mesélte a Mokkában Andi.

A pár kitért arra, hogy szerintük ez a folyamatos hátrálás a feladatoktól, majd a hátbatámadás egyáltalán nem volt korrekt Vikitől, és ez még mindig nagy tüske számukra. Az énekesnő erre reagálva elmondta lapunknak, hogy nem érti Andiék érzelmi kitörését, és nem is szeret beleállni az ilyen értelmetlen konfliktusokba.

"Ádámnak  korábban az énektanára voltam, szerintem ő is ismer annyira, hogy tudja, egy őszinte ember vagyok. Ráadásul egy ilyen nem mindennapi helyzetben, amiben voltunk, szerintem nem is tudja megjátszani magát az ember...

Konkrétan az életünket féltettük, egyáltalán nem arra koncentráltunk, hogy kamerák voltak az arcunkban.

De nem is akarok ebbe a témába jobban belemenni, vagy nyilvánosan üzengetni egymásnak Andival, én továbbra is abszolút barátilag tekintek a párosukra"  - mesélte Viki a %% -nak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?