LOVE

Bevallotta, ez a gyönyörű fiatal lány Schmuck Andor új szerelme

A 22 éves Eszter egy pillanat alatt levette a lábáról a Tisztelet Társaságának elnökét!
  • Szerző: Doris

Árulkodó fotó készült Schmuck Andorról Az inkák aranya kiállítás nyitóestjén. A Tisztelet Társaságának elnöke egy fiatal és feltűnően csinos hölggyel jelent meg a partin, csak úgy izzott köztük a levegő! A politikus a %%-nak elismerte: fülig beleszeretett a 22 éves Eszterbe, és már az esküvőről álmodozik.

Madarat lehetne fogatni Schmuck Andorral! A 48 éves politikus szerelmi élete az utóbbi években nem alakult túl szerencsésen, gyakran érezte magányosnak magát, de nem adta fel. Lázasan kereste azt a nőt, aki hosszútávon is a társa lehet, most pedig úgy érzi, végre megtalálta. A mindössze 22 éves Eszter néhány hete toppant be a nyugdíjasok védőszentjének életébe, és egy perc alatt levette a lábáról Andort.

"Ez még egy nagyon friss kapcsolat, néhány romantikus randevún vagyunk túl Eszterrel. Huszonhat év van köztük, de mit számít? Eszter egyetemre jár, társadalomtudományi karon tanul, és azonnal elvarázsolt. Remélem, hogy hosszútávú lesz a kapcsolatunk, és a -ot is meghívhatom az esküvőnkre" - mondta lelkesen a %% -nak Schmuck, aki elmondása szerint kivirult az új szerelemtől, rég érezte magát ilyen vidámnak és energikusnak.

Ha kíváncsi vagy szemből is az álompárra, a %RIPOST% csütörtöki lapszámában megnézheted az első közös fotót!

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?