LOVE

El­ké­pesztő, mi­lyen gyű­rű­vel je­gyezte el 22 éves pár­ját Sch­muck Andor

Esz­ter irult-pi­rult za­va­rá­ban, de azon­nal igent mon­dott a Tisz­te­let Tár­sa­sá­gá­nak el­nö­ké­nek!
  • Szerző: Doris

Schmuck Andor nem teketóriázott! A Tisztelet Társaságának elnöke máris megkérte 22 éves barátnője, Eszter kezét. Bár a csinos egyetemista csak egy hónapja alkot egy párt a politikussal, irulva-pirulva igent mondott, és azóta is büszkén viseli a különleges gyűrűt, amit csak a -nak mutattak meg.

Schmuck és fiatal kedvese kapott hideget-meleget, amikor összejöttek, leginkább a köztük lévő 25 év korkülönbség miatt. Ők azonban komolyan gondolták, és nem foglalkoztak a fanyalgókkal. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a politikus napra pontosan egy hónappal az első találkozásuk után megkérte Eszter kezét!A lány irult-pirult zavarában, de azonnal igent mondott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Eszter nem sejtett semmit, mindent nagyon ügyesen megszerveztem. Azt mondtam neki, hogy lesz egy nagyon fontos üzleti tárgyalásom, de ha van kedve, tartson velem. Elindultunk. Utána megálltunk annál az elegáns kávézónál, ahol először találkoztunk délután négy órakor. Mondtam Eszternek, hogy be kell ugranom valamiért, jöjjön be, mert kicsit fúj a szél. Akkor már feltűnt neki, hogy az asztal tele volt szórva rózsaszirmokkal. A zongorista elkezdte játszani az Ez történt Lellén című dalt. Egyik strófája után megmondtam Eszternek, hogy lejárt a próbaidő, és feltettem neki a nagy kérdést. Nagyon zavarba jött, de igent mondott" - mesélte lelkesen a -nak Schmuck.

A nagy pillanat
A nagy pillanat

A szerelmes vőlegény azt is elárulta: egy különleges gyűrűvel kérte meg kedvese kezét, és igazán trükkös módszerekhez kellett folyamodnia, hogy megszerezze a szükséges méretet.

"Ez egy családi darab! Édesanyám ékszeréből készült. Mivel lánygyermek nincs a családban, én kaptam meg. Annyi volt a dolgom, hogy csináltassak egy új foglalatot, és persze titokban megszerezzem Eszter méretét. Szerencsére sikerült, Eszter azóta hét méterrel a föld felett jár" - újságolta a hősszerelmes Andor.

Ha érdekel, hogy néz ki a különleges ékszer, keresd a szombati lapszámát!

Eközben a címlapon