SZTÁRDZSÚSZ

Óriási fordulat Sas József állapotában, ezt mondta a lánya

A 80 éves kabarékirályt jelenleg a MAZSIHISZ Szeretetkórházban kezelik.
  • Szerző: Doris

Hála a rendszeres gyógytornának, a család és a rajongók szeretetének és persze a kitartásnak, Sas József felállt a kerekesszékéből!

A kabarékirályt jelenleg a MAZSIHISZ Szeretetkórházban kezelik, egy kétágyas szobát kapott. Bár a %RIPOST% egyik olvasója egy szerkesztőségünkbe eljuttatott levélben azt állította: látta a humorista névre szóló kerekesszékét a kórház folyosóján, lánya szerint apja egyre ügyesebben mozog.

Sas József talán maga sem gondolta volna, hogy négy hónappal súlyos, kétoldali sztrókja után újra járni fog. Hiszen egy hete még arról szóltak a hírek, hogy a 80 éves humorista lába nem elég erős ahhoz, hogy önállóan mozogjon. Õ azonban rendületlenül hitt a felépülésben, és abban, hogy egy nap még a színpadra is visszatérhet. Egyik olvasónk néhány napja épp ott járt a zuglói szeretetkórházban. Egy levélben azt írta, hogy látta a humoristát, amint épp a szobájában fekszik. Az ajtó elé pedig oda volt tolva egy kerekesszék, rajta egy papírral, amin ez állt: Sas József tulajdona.

Ezek után megkerestük a kabarékirály lányát, hogy édesapja állapota felől érdeklődjünk. Ágnes boldogan újságolta el a -nak, hogy József egyre jobban van.

Nyilatkozatát a %% csütörtöki számában olvashatod!

És ezeket olvastad már?