TESTFACTOR

Őrü­let, mit művel a nők tes­té­vel a cso­ko­ládé, ez el­ké­pesztő

Minél sö­té­tebb, minél ke­se­rűbb a cso­ko­ládé, annál job­bat te­szel vele a tes­ted­nek. Ér­té­kes anya­gai va­ló­já­ban min­den por­ci­ká­dat ké­nyez­te­tik. Mu­tat­juk, mi­lyen bá­mu­la­tos vál­to­zá­so­kat idéz elő!
  • Szerző: F. E.

A csokoládé a legkedveltebb desszert és nasi világszerte. A magas cukortartalmú tejcsokoládékkal érdemes csínján bánni, míg az étcsokoládék számos módon hatnak jótékonyan az egészségünkre.

Lássuk is, melyek ezek a hatások:

Védi és táplálja a bőrt

A magas kakaótartalmú étcsokoládéban sok az antioxidáns, amely segít megőrizni a bőr feszességét, hidratáltságát. Ráadásul kis mértékben serkentőleg hat a felső hámréteg mikrokeringésére és az UV-sugárzás ellen is hatékonyan véd.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jót tesz az agyi funkcióknak

MR-vizsgálatok bizonyítják, hogy a csokifogyasztás élénkíti a keringést az agyban, amitől összeszedettebbek leszünk és jobban fogunk tudni koncentrálni. Az áldásos hatás már öt nap rendszeres étcsokifogyasztás után is érezhető.

Javítja a vérkeringést

Hosszú távon a kezeletlen magas vérnyomás kiváló táptalaja a strokenak, látásvesztésnek, vesebetegségnek és a demenciának is. A kakaó polifenol tartalmának köszönhetően napi pár kocka magas kakaótartalmú csokoládéval javíthatunk a vérnyomáson is, az étcsokoládé ugyanis javítja a vérkeringést.

Csökkenti a koleszterin szintet

Kutatások alátámasztották azt is, hogy a jó minőségű csokoládé szintén a magas polifenol tartalma miatt kedvezően befolyásolja, azaz csökkenti a koleszterin szintet is.

Felszítja a szexuális vágyat

A csokoládé feniletil-amint tartalmaz, ami az agy által termelt ingerületátvivő anyag, mely boldogsághormonként segít abban, hogy szerelembe essünk. Tulajdonképpen ez a vegyület az amfetamin természetes formája, mely elárasztja az agyat szexuális izgalom esetén.

Eközben a címlapon

No comment...