LELKIZŐ

Imádott édesapjának köszönheti a kitartását Rubint Réka

A fitneszedző elvesztette az édesapját, a szörnyû hírt pénteken reggel egy fekete fotóval tudatta Facebook-oldalán. Réka szerint az édesapja az, akinek köszönheti, hogy kitartó és sikeres ember lett belőle.
  • Szerző: Ripost

Mély fájdalommal kell most szembe néznie Rubint Rékának, aki pénteken délelőtt elvesztette az édesapját, a család motorját, gyermekei nagyapját.

A 70 éves Imre bácsi már jó ideje betegeskedett, ám szeptemberben egy szívműtét után úgy tűnt, az állapota jóra fordul. Éppen ezért az orvosok és így Réka egy ideig bizakodóak lehettek.

A sors azonban kegyetlen és kiszámíthatatlan, Réka péntek reggel szörnyű hírt kapott, ami örökre megváltoztatta az életét.

Elveszítette azt az embert, aki mindig mellette állt, és aki nélkül nem lenne ma olyan erős és sikeres nő, mint amilyen az évek során lett.

Szigorúan, de szeretettel nevelte Rékát 

Réka Jászberényben nevelkedett, összetartó családban nőtt fel. A szülők nagy szeretettel, de kellő szigorral nevelték őt.

Bátyjával, Robival részt kellett vállalniuk a ház körüli teendőkben, az iskolai szünidőt pedig mezőgazdasági munkával töltötték. A fitneszedző szerint, édesapja kemény nevelésének köszönheti, hogy felnőttként maximalista, a munkáját teljes odaadással végző, szívós nővé vált, aki a hírnév ellenére sem felejtette el soha, hogy honnan jött.

„Nem volt nyári szünet, nem volt téli szünet. Egy mezőgazdasági családban nőttem fel, az édesapám TSZ-elnök volt, és nekünk mindig abból volt plusz kis jövedelmünk, hogy földeket műveltünk. Utáltam minden hétvégét, minden szünetet, mert állandóan melóztunk, de később rájöttem, hogy ez tanított meg arra, hogy kemény munkával és kitartással bármire képes az ember" - mondta el korábban az egyik motivációs előadásán Réka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

A párválasztáskor sem maradhattak ki a döntésből a szülők Réka életéből. Imre bácsi alaposan meg akarta ismerni Norbit, amikor komolyra fordult a kapcsolatuk Rékával.

A részleteket elolvashatod a %% napilap szombati lapszámában.