SZTÁRDZSÚSZ

Luxusutazást kapott ajándékba Rubint Réka lánya

Rubint Réka meglepetésutazást szervezett lányának Amerikába. Anya és lánya öt napot töltött a tengerentúlon.
  • Szerző: Ripost

Rubint Réka és Lara imádnak kettesben lenni, ezt azonban a hétköznapokban nagyon nehéz kivitelezni. Néhány hete viszont a fitneszlady nem habozott, megragadta az alkalmat, és egy New York-i meglepetésutat szervezett a lányának.

„Lara most fejezte be az általános iskolát, sikeresen letette a középfokú angol nyelvvizsgát, ráadásul felvételt nyert egy angol–magyar két tannyelvű gimnáziumba is, így szerettem volna meglepni valamivel. Inkább élményeket szoktam ajándékozni, így jött az ötlet, hogy elviszem álmai városába, New Yorkba. Igazi anya–lánya-utazás volt, imádtuk minden pillanatát. Nagyon sokat nevettünk, különleges programokat szerveztünk, illetve Lara szervezett, mert most minden róla szólt. Addig aludtunk, amíg szeretett volna, addig voltunk ébren és oda mentünk, ahova ő akart. Álomszerű volt ez a csajos nyaralás!”

– kezdte Réka, aki áradozva mesélt az utazásról.

„Sokat metróztunk, vásároltunk, elmentünk a Szabadság-szoborhoz és a Világkereskedelmi Központ emlékhelyét is felkerestük. Rengeteget beszélgettünk egymással. Igaz, csak öt napot voltunk Amerikában, de nagyon jól éreztük magunkat. El is döntöttük, hogy csinálunk még hasonló közös programokat. Legközelebb Londonba vagy Párizsba utazunk el, de az biztos, hogy a fiúkkal együtt egyszer még visszatérünk New Yorkba is”

– mondta Réka, aki Amerikában sem hanyagolta el a sportot.

 

További részleteket a %% napilap szerdai számában olvashatsz. Keresd az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?