NÍNÓ

Ro­ha­moz­tak a TEK kom­man­dó­sai egy bu­da­pesti plá­zá­ban

Egy bu­da­pesti be­vá­sár­ló­köz­pont­ban lévő sö­rö­ző­ben ro­han­tak meg a TEK kom­man­dó­sai egy férfit, a ven­dé­gek nagy döb­be­ne­tére.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Fegyverrel követelt 60 millió forintot egy férfi az áldozatától Kőbányán a információi szerint. A tettest egy budapesti plázában lévő sörözőben rohanták meg a TEK kommandósai, a vendégek nagy döbbenetére.

A sörözőben ez ugyanolyan napnak indult, mint a többi, nem gondoltuk, hogy kommandós roham lesz belőle

- kezdte a Paulaner Sörház üzletvezetője a budapesti MOM Parkban.

"Miközben szolgáltuk ki a vendégeket, egyszercsak az ajtón berontott 4-5 páncélos TEK-es, és megálltak az egyik asztalnál, ahol ketten ültek, egy férfi és egy nő. Megdöbbentünk, mert korábban sosem fordult elő hasonló! A vendégek is elképedve nézték, mi történik, de senki nem mert szólni.

A harmincas éveiben járó férfi, akit villámgyorsan körbefogtak a kommandósok, teljesen átlagosnak nézett ki, nem olyannak tűnt, akiért jön a különleges osztag...

A TEK-esek pillanatok alatt intézkedtek. Megfogták és kivezették a sörözőből…"

- meséli a -nak a ma is az események hatása alatt álló férfi.

Fotó: MTI

A különös esetről a kommandós akció egyik szemtanújától értesültünk. A férfi elmondta lapunknak: az ismerőse volt a férfi, akit lefogtak a TEK-esek.

Eközben a címlapon

– Gyakran járt ide, sokszor beszélgettem vele.

Egy kőbányai ipartelepen vannak érdekeltségei, egyszer be is ugrottam hozzá a telepre, amikor a közelben  szereltettem az autómat

– meséli a szemtanú.

A természetesen ellátogatott a kőbányai telepre. Megdöbbentő dolgokat találtunk ott, a részletek a pénteki Ripost napilapban!

Feltettük a kérdéseinket a rendőrségnek, hogy pontosan mi történt és kit gyanúsítanak az ügyben. A rendőrség a honlapján erre közzétett egy közleményt, amelyben megerősítették a történetet: kiderült, hogy egy 60 milliós tartozás miatti fegyveres zsarolás áll a háttérben.

További részletek a pénteki Ripost napilapban!

címkék: