HŰHA

Régi tit­kot árult el ma­gá­ról Ba­lázs Klári

Ba­lázs Klári fi­a­ta­lon fo­tó­mo­dell­ként dol­go­zott, mint ki­de­rült egy ha­tal­mas fel­ké­rést uta­sí­tott vissza..
  • Szerző: Ripost

Kanadai magazint utasított vissza fiatal lányként Balázs Klári, mert attól félt, hogy a róla készült fotókat máshol is felhasználják. Az énekesnő büszkén vállalja, hogy annak idején fotómodellkedésből fizette az énekóráit. Balázs Klárinak igazán jó alakja van, a mai napig úgy tartja magát, mintha élsportoló lenne: lapos a hasa, izmosak és formásak a lábai. A legtöbb csinos nővel ellentétben azonban Klárika soha nem mutatta meg magát fürdőruhában a nagyközönségnek.

EZT OLVASTAD MÁR?

Művész vagyok, az egész életemet a színpadon töltöm, a közönségünk előtt – mondja a Borsnak Klárika.

November 18-án dupla életműkoncerttel ünnepel a híres házaspár az Erkel Színházban.

Eredetileg egy buli lett volna este hétkor, de annyi volt az érdeklődő, hogy kénytelenek voltunk egy délután három órás időpontot is meghirdetni – nyilatkozza Balázs Klári, majd így folytatja: – Nagy dolog ez, büszkék vagyunk rá, hogy ilyen nagy az érdeklődés a slágereink iránt.

Klári fiatalkorában ledobta a rucit, és engedte magát fotózni.

Nem titok, hogy tizenéves koromban fotómodell voltam – mondja az énekesnő. – A fürdőruháig mentünk el, vagyis senki ne gondolja azt, hogy lengén szerepeltem volna bárhol is. Fotólaboránsként dolgoztam, és az egyik fotós egyszer azt mondta, hogy „mi­lyen csinos pofim van”, nincs-e kedvem mo­dellkedni? Kérdeztem, hogy pontosan milyen fotókra gondolt. Amikor az volt a válasz, hogy óra-ékszer reklámban kellene szerepelni, és csak deréktól felfelé látszom, igent mondtam. Nincs ebben semmi szégyellnivaló, ez a munka azért kellett, hogy az énekóráimat ki tudjam fizetni.

Eközben a címlapon