FÜLES

Eddig tit­kolta: Apa lesz Pu­zsér Ró­bert

A kri­ti­kus­ról egé­szen mos­ta­náig azt sem le­he­tett tudni, hogy rá­ta­lált a sze­re­lem. Most pedig el­szólta magát: Apa lesz!
  • Szerző: Buster

Puzsér Róbert eddig annyi érzékenységről tett tanúbizonyságot, mint egy tank, ezért is volt meglepő az a beszélgetés, ami Lilu folytatott vele internetes riportműsorában. A kirohanásairól elhíresült Puzsér alig egy perc alatt szinte egy kisfiú lett a kamerák előtt és már-már elérzékenyülve elkotyogta: apai örömök elé néz, jön a kis Puzsér! 

"Mikorra tervezed, hogy családot alapítasz?”

- tette fel a millió dolláros kérdést Lilu, melynek hallatán Puzsér arcán átsuhant valamiféle, eddig ismeretlen lágyság.

Folyamatban van… Igen… Folyamatban van…

- ismételgette a kritikus, miközben félmosolyra húzta a száját és lesütötte a szemét. Látszott, önmagát is meghatotta a témával, így kár lenne tagadni, hogy valami olyasmiről beszélt, ami jelenleg az életében a legfontosabb prioritással bíró téma. A beszélgetésben később arra is kitértek, hogy Robi milyen apának képzeli el magát. Erről a napilap szombati számában olvashatsz, melyből azt is megtudhatod, mit mondott Puzsér közeli ismerőse a témában.