KOMPOST

Kitálalt a lelkész: észveszejtő szexuális életet él

85 évesen többet szexel, mint fiatal korában. Még pornót is forgatott.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Valószínűleg egészen más elképzelése van Norm Selfnek a boldog nyugdíjas évekről, mint az átlagnak. A férfi ugyanis miután visszavonult a lelkészi hivatásától, pornósztár lett - 85 évesen. Az egykori lelkész azt tanácsolta a kortársainak is, hogy válasszák ők is az észveszejtő szexuális életet - írta a Mirror.

A férfit a lakótársa kérdezte meg, hogy szerepelne-e egy filmben, és azonnal rákapott. Azt mondja, olyan, mintha egy nagy buliban venne részt, nagyon élvezi a figyelmet, ami rá irányul. 

"Így is, úgy is szexelnénk, akkor meg miért ne tegyük egy felszabadító, összekovácsoló élménnyé ahelyett, hogy elrejtenénk?" – nyilatkozta a férfi a Channel 5 The Sex Business című dokumentumsorozatának azon részében, amely különféle szexmunkákból élő időseket mutat be. Norm szerint a nyugdíjaskor egyik legszomorúbb jellemzője, hogy az emberek felhagynak a szexszel, pedig ő speciel úgy érzi, most, 85 évesen sokkal vibrálóbb, mint 45 évesen volt.

Norm Alabamában nőtt fel vallásos családban, 18 évesen csatlakozott az egyházhoz. A húszas éveiben találkozott a feleségével, akivel 28 évig voltak házasok, ám házassága alatt Norm felismerte, hogy ő valójában meleg, így elváltak. Nem nagyon izgatja, hogy mit gondol az egyház az életéről, szerinte ha bárkit sért az, ahogy él, az az ő bajuk, és különben is, szerinte elég baj, hogy az egyház nem kezeli úgy a szexet, mint a spiritualitás örömteli formáját.

Ripost előfizetés banner

címkék:
És ezeket olvastad már?