HŰHA

Szörnyű körülmények: egerek lepték el Pintér Tibor otthonát

A színész már készen áll egy új kapcsolatra, és hiszi, hogy vár rá az igazi. Egyelőre azonban olyan körülmények között él, ami nem túl hívogató egy hölgy számára.
  • Szerző: Ripost

A %% szerkesztőségének vendége volt Pintér Tibor, a Sztárban Sztár legutóbbi adásának kiesője. A színész őszintén válaszolt az olvasók kérdéseire, az élő videochat során pedig bebizonyosodott, hogy mennyire népszerű a hölgyek körében.

Mivel Tenya nemrég szakított kedvesével, Fridivel, a legtöbben arra voltak kíváncsiak, hogy a színész készen áll-e már egy újabb kapcsolatra.

"Nem egyik napról a másikra szakítottunk. Ez egy folyamat volt, ami már régen érlelődött bennünk, így én már feldolgoztam az elválást, ami a körülményekhez képest szépen zajlott. Nem volt tányércsörömpölés, mondhatni, békésen búcsúztunk el egymástól. Eleinte persze Frida nem értette a helyzetet, és a fejemhez vágta, hogy biztos már A legbátrabb páros előtt is szakítani akartam, és csak a műsor miatt maradtam vele. De ez nem így volt, képtelen lennék érzelmeket hazudni, ennyire én sem vagyok jó színész" - mondta el a %%-nak Tenya, aki úgy érzi, vár még rá az igazi.

"Készen állok egy új kapcsolatra, és bízom benne, hogy megtalálom azt a nőt, aki nem csak a szerelmem, de a szövetségesem is lesz majd. Érzem, hogy az én sorsomban még benne van egy házasság, és ha úgy alakul, akkor akár egy harmadik gyermek is. Egyelőre persze ez várat magára. Most éppen egy szolgálati lakásban élek, amit elleptek az egerek, mert közel van az istálló. De vágyom arra, hogy álmaim asszonyával igazi otthont teremthessek majd" - fogalmazott a színész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?