SZTÁRDZSÚSZ

Nagy a baj: Ba­rá­tai ag­gód­nak Pin­tér Ti­bo­rért

Ro­mok­ban hever a sár­mos szí­nész ma­gán­élete. Sza­kí­tása óta egye­dül van.
  • Szerző: BDF

Egyedül és magányosan éli mindennapjait Pintér Tibor.A színészt a közelmúltban nem várt megrázkódtatás érte: exét, Ács Beát külföldi útján szívinfarktus gyanújával kórházba szállították. Tibort rendkívül megrázta a hír, azonnal Bea segítségére sietett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Már nem dolgozunk együtt, de továbbra is szoros, baráti a kapcsolat köztünk. Amikor kiderült, hogy baj van, nagyon megijedtem, azonnal felhívtam és felajánlottam neki a segítségemet. Ő nem élt vele, de szerencsére a pánik nagyobb volt, mint maga a baj" – mesélte a Lokálnak Tibor.

A színész a szakítás óta teljesen bezárkózott, a munkájának él. Több közeli barátja és rajongója aggódik érte, hiszen mind állítják: Tibor nem az a magányos farkas típus, mint amilyen az utóbbi hónapokban volt.

Nagyon visszásan alakul mostanában az életem: a szakmámban sikert sikerre halmozok, de a szerelmi életem megrekedt.

"Talán ezért is vállalok még több feladatot magamra, sokszor három helyett dolgozom, hogy addig is lefoglaljam magam. Azt hiszem, ezt hívják az amerikaiak midlife crisisnak:

itt egy sikeres férfi, akinek szárnyal a karrierje, de romokban van a magánélete.

"Szoktam mondani, hogy nem ok nélkül váltam el a feleségeimtől, hiszen sokszor mindenkit háttérbe szorítottam a saját akaratom és sikerem érdekében. Persze tudom, hogy minden ujjamra kaphatnék egy nőt, mivel kevés olyan korombeli pali szaladgál a városban, aki ha belenéz a tükörbe, egy 25 éves topmodell srác néz vissza" – mondta a 43 éves színész.