HŰHA

Csú­nyán sa­vaz­zák kö­ve­tői Pin­tér Ti­bort: Ezzel verte ki a biz­to­sí­té­kot

Mél­tán lehet büszke 22 évvel fi­a­ta­labb sze­rel­mére a szí­nész, de a kom­men­te­lők nem mind­egyike látja így.
  • Szerző: Buster

Januárban pattant ki a hír, hogy Pintér Tibor lecserélte korábbi, szintén szemtelenül fiatal barátnőjét a nála 22 évvel ifjabb énekesnőre, Ilyés Jeniferre. Akkoriban szinte senki sem jósolt nagy jövőt a színész és a fiatal lány kapcsolatának, de az idő őket igazolta, hiszen eddig botrányoktól és hangos összeveszésektől mentesen élték közös életüket.

Fotó: Szabolcs László

Szerelmük bizonyítékaként Tenya most megváltoztatta borítóképét, melyen szerelmesen bújnak össze kedvesével. Gyűlnek is a lájkok rendesen, de persze szép számmal akadnak, akiket kiakaszt a kettejük közt lévő jelentős korkülönbség.

"Apa komplexus... Majd elmúlik ez is"

"Mit csináljon na, hát ez az ember szereti, ha lovagolni tanítja a fiatal lányokat. Megmutatta abban a tv sorozatban is, ahol a dzsungelben "lovagoltatta" a talán épp hogy nagykorú fiatal, naiv lányt, akit a nőtársai ébresztettek rá, hogy mit tesz vele ez a lovas huszár..."

"Hirtelen én sem tudtam eldönteni hogy ez szerelmi kép, vagy apa lánya ... Most ő a barátnőnője gondolom, vagy tévedek?"

- írták a színész fotója alá. Persze nem volna igazságos, ha nem említenénk meg azokat a kommeneteket, melyekben gratulálnak a szerelmükhöz. Abból ugyanis valamivel több van.

Eközben a címlapon

"Nagyon jól néztek ki együtt!"

"Nagyon szép pár!"

- írták azok, akik kibírták, hogy ne kössenek bele Tiborba.