SZTÁRDZSÚSZ

Drámai vallomás, mélypontra került a magyar sztárszínész kapcsolata

Másfél éve alkot egy párt Pintér Tibor és a 23 évvel fiatalabb barátnője, Frida. Bár a szerelmesek sokat vitatkoznak egymással, állítják: nagy az összhang közöttük. Igaz, az elmúlt néhány hónap megviselte őket.
  • Szerző: Buster

Miután Pintér Tibor nyilvánosságra hozta, hogy teljesen elcsavarta a fejét egy gyönyörű, barna hajú lány, sokan nekiestek azzal, hogy Frida akár a lánya is lehetne. A szerelmük azonban kiállta az idő próbáját.

„Igazából a mi kapcsolatunk azért működik, mert mindketten próbálunk azonosulni a másikkal. Én vagyok az, aki felvette az „idősebb” szerepet, és hozzá alkalmazkodok. Leszoktam a bulizós hóbortjaimról is, inkább vele töltöm a szabadidőmet” – kezdte a %%-nak Frida, aki azt is elárulta, milyen az együttélés a színművésszel.

„Nem egyszerű. Olyan, mint egy rossz gyerek, aki szanaszét hagy mindent, és az anyukájának kell rendet tenni utána.

Kimondom: nagyon nehéz az együttélés vele. Hozzáteszem, mindketten nagyon nehéz természetűek vagyunk, de ezt folyamatosan próbáljuk csiszolni

– folytatta Frida, akitől Tenya vette át a szót.

 „Fridi kiváló tükröt tart nekem. Nagyon őszinte lány, és ez az ő elsődleges értéke: az őszinteség és a tisztaság. Bár az előbbivel a nap huszonnégy órájában megbánt, de az esetek nagy százalékában igaza van"– mondta el Tenya, aki bevallotta, nemrég mélypontra jutott a kapcsolatuk. A %%-nak bevallotta, hogy a szakítást fontolgatták.

Hogy mi történt pontosan, arról a részleteket elolvashatod a %% napilap szerdai számában.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A hólabdától a kókusztortáig
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?