LELKIZŐ

Pécsi Il­dikó ki­tö­rölte uno­ká­ját az éle­té­ből

Még min­dig nincs vége, to­vább hú­zó­dik a va­gyon­meg­osz­tási per Pécsi Il­dikó fia és volt menye kö­zött. A fe­le­ket na­gyon meg­vi­selte a hosszas her­ce­hurca...
  • Szerző: Ripost

Hiába az idő múlása, egyre nehezebben viselem a pereskedéssel járó feszültséget – mondta a Blikknek Pártos Csilla, miközben párja, egyben ügyvédje vigasztalta a folyosón. Nagy a tét: az is eldől, hogy Pécsi unokájának, Csabinak ki kell-e költöznie a házból.

EZT OLVASTAD MÁR?

Közös jövőt terveztünk, ezért alakítottuk át, újítottuk fel az egész házat. Saját szobát akartunk a fiunknak, hogy ne hárman aludjunk – indokolta Pártos Csilla, hogy miért is építették be a 130 négyzetméteres családi ház tetőterét. A bíróság most azt próbálja kideríteni, hogy a felek mennyi pénzzel járultak hozzá az építkezéshez. Pártos állítja, az ő szülei ugyanúgy besegítettek, mint anyósa.

Minden pénzünket beletettük, hiszen akkor még közös jövőt terveztünk, így ez volt természetes – mondta Pártos.

Noha Pécsi fia a nevén lévő ingatlanokat korábban a szüleinek ajándékozta, a lakások elvileg közös vagyonnak számítanak. Nem lesz egyszerű tisztázni, ki mekkora értékben gyarapította a 100 millióra rúgó vagyont.

Pécsi Ildikó kitart amellett, hogy a vagyonért főként ők dolgoztak meg. Párjával együtt belebetegedett a pereskedésekbe.

Nem akarok már bíróságra járni. Már csak azt szeretném, ha ennek az egésznek vége lenne – mondta a színésznő, akit a 10 hónapos kisunoka sem képes boldoggá tenni, hiszen Csabit, az elsőszülött unokát már hat éve nem látták. – Döntenem kellett, vagy kitörlöm az életemből a menyemet és az unokámat, vagy belerokkanok – jelentette ki korábban. Pártos Csillának sem volt egyszerű, korábbi autoimmun betegsége kiújult a sok idegeskedéstől, mire révbe ért ügyvéd párja mellett.