FÜLES

Ki­tá­lalt Pécsi Il­dikó: Sú­lyos szív­mű­té­ten esett át a férje!

Élet­mentő mű­té­ten esett át még feb­ru­ár­ban Szűcs Lajos, Pécsi Il­dikó férje. Az olim­piai baj­nok lab­da­rú­gót egy fő­vá­rosi kór­ház­ban ope­rál­ták meg, a na­pok­ban tér­he­tett haza ott­ho­nába. A Kos­suth-díjas szí­nésznő la­punk­nak me­sélt elő­ször rész­le­te­sen férje küz­del­mé­ről.
  • Szerző: P.E.

Mindeddig titokban tartotta Pécsi Ildikó, milyen operáción esett át még hetekkel ezelőtt Szűcs Lajos. Most a kérdésére azonban bevallotta: komoly szívműtétet vészelt át a férje. Nehéz küzdelem volt, de együtt végigcsinálták. Szerintük a szeretet ereje segített abban, hogy minden rendben menjen a műtőasztalon. És nem mellesleg, az orvosok szakértelme, és a nővérek gondoskodása is elengedhetetlen volt ahhoz, hogy Lajos bácsi jobban legyen.

"Szerencsére átvészelte a műtétet drága, jó Lajosom! Itthon van, lábadozik. Az orvosok, az ápolók, a barátok és az ismerősök szeretete rengeteg energiával töltötte fel. És hozzá kell tennem: én is nagyon ügyes ápolónő vagyok! A kedvenc ételeit főzöm neki, nagyon sokat beszélgetünk, és boldogok vagyunk, hogy ezt az újabb akadályt is sikeresen vettük" – kezdte lapunknak a Kossuth-díjas színésznő, aki először mesélt a beavatkozás részleteiről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ha kíváncsi vagy a részletekre, a napilap pénteki lapszámából mindent megtudhatsz!