FÜLES

Kitálalt Pécsi Ildikó: Súlyos szívműtéten esett át a férje!

Életmentő mûtéten esett át még februárban Szûcs Lajos, Pécsi Ildikó férje. Az olimpiai bajnok labdarúgót egy fővárosi kórházban operálták meg, a napokban térhetett haza otthonába. A Kossuth-díjas színésznő lapunknak mesélt először részletesen férje küzdelméről.
  • Szerző: P.E.

Mindeddig titokban tartotta Pécsi Ildikó, milyen operáción esett át még hetekkel ezelőtt Szűcs Lajos. Most a %% kérdésére azonban bevallotta: komoly szívműtétet vészelt át a férje. Nehéz küzdelem volt, de együtt végigcsinálták. Szerintük a szeretet ereje segített abban, hogy minden rendben menjen a műtőasztalon. És nem mellesleg, az orvosok szakértelme, és a nővérek gondoskodása is elengedhetetlen volt ahhoz, hogy Lajos bácsi jobban legyen.

"Szerencsére átvészelte a műtétet drága, jó Lajosom! Itthon van, lábadozik. Az orvosok, az ápolók, a barátok és az ismerősök szeretete rengeteg energiával töltötte fel. És hozzá kell tennem: én is nagyon ügyes ápolónő vagyok! A kedvenc ételeit főzöm neki, nagyon sokat beszélgetünk, és boldogok vagyunk, hogy ezt az újabb akadályt is sikeresen vettük" – kezdte lapunknak a Kossuth-díjas színésznő, aki először mesélt a beavatkozás részleteiről.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, a %% napilap pénteki lapszámából mindent megtudhatsz!

És ezeket olvastad már?