LELKIZŐ

Pász­tor Anna má­so­dik ra­jon­gója lett ön­gyil­kos

Bor­zasztó véget ért Pász­tor Anna zak­la­tási ügye, és az éne­kesnő ezt egy­előre kép­te­len fel­dol­gozni. Anna a Ri­post­nak el­mondta, hogy gya­kor­la­ti­lag be­le­be­te­ge­dett a tör­tén­tekbe, ami nem meg­lepő, hi­szen ki­de­rült: egy éven belül a má­so­dik ra­jon­gója ve­tett véget ön­ke­zé­vel az éle­té­nek.
  • Szerző: ripost

Élete talán legnehezebb időszakán megy keresztül Pásztor Anna. Zaklatója február 28-án éjjel öngyilkos lett a börtönben.

P. József egy héttel azután vágta el a saját torkát egy borotvapengével, hogy a bíróság súlyosbította a vádat: zaklatás vétségéről ember­ölés előkészületére.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Keller Mátyás

Jóllehet, a zavart elméjű férfi végezni akart Annával, az énekesnő nem akarta, hogy ilyen módon érjen véget az ügy. Anna a -nak elmondta, József öngyilkossága óta borzalmas lelkiállapotban van.

Ez alighanem érthető is, hiszen lapunk megtudta: egy éven belül a második rajongója végzett magával.

„Próbálok túlélni, jelen pillanatban percről percre élem az életem. Sajnos nem segít, hogy éppen csak túléltem, hogy ki akartak nyírni, de már áldozatból hibáztatottá váltam. Talán ennek is vége lesz egyszer. Az az igazság, hogy kicsit szó szerint belebetegedtem ebbe a dologba, nyilván pszichoszomatikus tüneteket produkálok” – fogalmazott az énekesnő, akinek egyetlen vigasza, hogy ebben az állapotban nem kell színpadra állnia.

„Szerencsére épp olyan időszakban vagyok, amikor nincsenek bulik. Később pedig azt remélem, hogy éppen a koncertek gyógyítanak majd, hiszen ez eddig is így volt.”

Eközben a címlapon

Nem ez az első tragédia, amivel Annának meg kell birkóznia. A megtudta: tavaly áprilisban öngyilkos lett egy másik rajongója is.

„Egy fiatal, angyalarcú fiú ezoterikus vezetőt látott bennem. Nyugtalan volt és depresszív, majd egy napon írt nekem egy búcsúlevelet, és megölte magát. Úgy tudom, régóta komoly pszichiátriai problémákkal küzdött” – idézte fel Anna korábban a tragédiát, de a fiú családjára való tekintettel bővebben nem akart beszélni róla.

A részleteket olvasd el a napilap szombati lapszámában!