SZTÁRDZSÚSZ

Üzent késes tá­ma­dója édes­any­já­nak Pász­tor Anna: ezt mondta!

Az Anna and the Bar­bies front­em­bere egy vi­de­ó­ban be­szélt.
  • Szerző: bdf

Amint a elsőként megírta, november 6-ig még biztosan előzetes letartóztatásban marad Pásztor Anna zaklatója! P. J. ügyében az ügyészség és a bíróság döntött úgy, hogy a bűnismétlés veszélye miatt nem engedik ki a férfit a börtönből. Az énekesnő a hírre egy videóban reagált a Facebook-oldalán.

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Szeretném megköszönni a hivatalos szerveknek, a bíróságnak, az ügyészségnek, és a 9. kerületi rendőrségnek azt a hatékony intézkedést, amiben reménykedni se mertem. Egy lélegzetvételi szusszanást ad még nekünk ez a döntés. Egy picit megnyugodtam.

Nagyon remélem, hogy ez elegendő lesz, hogy ennek az embernek a gondolkodásmódját és élethez, és a hozzám való hozzáállását megváltoztassa.

"Remélem, ez egy téves döntés volt a részéről, és rá fog jönni, hogy ez egy zsákutca. Talán még neki sem késő megváltozni, és új értelmet keresni az életben. Nagyon köszönöm a bulvármédiának, mert első kézből tudtam meg az eredményt. (...) Ez olyan emberi szabadság elleni erőszak, ami ellen én egész életemben küzdöttem. Hiszek abban, hogy kapálózni kell az agresszió, és a terror ellen. Reméltem, hogy az igazságszolgáltatás ebben az országban megvédi az embereket. Ez a reményem beigazolódott" - mondta Anna, aki örül, hogy nem kellett agresszióhoz folyamodnia, hiszen a családjáért ő még ezt is megtette volna.

Az Anna and the Barbies énekesnője üzent késes támadója édesanyjának is.

"Szeretném megkérni ennek az embernek a barátait, és az anyukáját, hogy karolják fel, mert figyelemre, törődésre van szüksége.

Értessék meg vele, hogy teljes kapufa, amibe ő belesétált, és még nem késő kijönni!

Hogy mit mondott még Anna, megtudhatod a videóból!

Eközben a címlapon