FÜLES

Drá­mai tör­té­ne­tet me­sélt el a múlt­já­ból Pász­tor Anna

Azt eddig is le­he­tett tudni, csak egy haj­szá­lon múlt, hogy nem vég­ző­dött tra­gé­di­á­val az Anna and the Bar­bies pén­tek esti, Bu­da­pest Park­ban tar­tott kon­certje. Ám az csak most de­rült ki, hogy a hír­név­nek ko­moly ára van: nem­ré­gi­ben az éne­kesnő egyik ra­jon­gója ön­gyil­kos lett.

Pásztor Anna vállát nagy teher nyomja. Az énekesnő a pályája kezdete óta rendkívül közvetlen a rajongóival, akiknek az üzeneteire türelmesen válaszol, a koncertek után pedig meghallgatja a gondjaikat-bajaikat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem meglepő hát, hogy a hívei egyfajta „lelki vezetőként”  tekintenek rá, aki a dalszövegeivel és tanácsaival a helyes irányba terelheti az életüket.

A múlt pénteken, a Budapest Parkban történt incidens után azonban Anna úgy döntött, a jövőben a saját és mások érdekében sem lesz annyira közvetlen a rajongókkal, mert ebből eddig mindig csak baja származott.

Négy hónappal ezelőtt megtörtént vele az, ami alighanem minden ismert ember rémálma: öngyilkos lett az egyik rajongója. Még most is felzaklatja az eset, ezért csak szűkszavúan kívánt beszélni a történtekről.

„Sajnos rá kellett jönnöm, hogy a kedvesség nem célravezető...” – kezdte szomorúan Anna.

„Négy hónappal ezelőtt, egy fiatal, angyalarcú fiú ezoterikus vezetőt látott bennem. Nyugtalan volt és depresszív, majd egy napon írt nekem egy búcsúlevelet, és megölte magát” – mondta zaklatottan az énekesnő. A megrázó történetet, ami után azonban megfogadta, változtat a hozzáállásán.

A további részleteket a szerdai napilapban találod! Keresd az újságárusoknál!

Ha támogatásra van szüksége, vagy egy ismerőse szorul segítségre, hívja az éjjel-nappal elérhető ingyenes segélyvonalat: 116-123.