FÜLES

Drámai történetet mesélt el a múltjából Pásztor Anna

Azt eddig is lehetett tudni, csak egy hajszálon múlt, hogy nem végződött tragédiával az Anna and the Barbies péntek esti, Budapest Parkban tartott koncertje. Ám az csak most derült ki, hogy a hírnévnek komoly ára van: nemrégiben az énekesnő egyik rajongója öngyilkos lett.
  • Szerző: Ripost

Pásztor Anna vállát nagy teher nyomja. Az énekesnő a pályája kezdete óta rendkívül közvetlen a rajongóival, akiknek az üzeneteire türelmesen válaszol, a koncertek után pedig meghallgatja a gondjaikat-bajaikat.

Nem meglepő hát, hogy a hívei egyfajta „lelki vezetőként” tekintenek rá, aki a dalszövegeivel és tanácsaival a helyes irányba terelheti az életüket.

A múlt pénteken, a Budapest Parkban történt incidens után azonban Anna úgy döntött, a jövőben a saját és mások érdekében sem lesz annyira közvetlen a rajongókkal, mert ebből eddig mindig csak baja származott.

Négy hónappal ezelőtt megtörtént vele az, ami alighanem minden ismert ember rémálma: öngyilkos lett az egyik rajongója. Még most is felzaklatja az eset, ezért csak szűkszavúan kívánt beszélni a történtekről.

„Sajnos rá kellett jönnöm, hogy a kedvesség nem célravezető...” – kezdte szomorúan Anna.

„Négy hónappal ezelőtt, egy fiatal, angyalarcú fiú ezoterikus vezetőt látott bennem. Nyugtalan volt és depresszív, majd egy napon írt nekem egy búcsúlevelet, és megölte magát” – mondta zaklatottan az énekesnő. A  megrázó történetet, ami után azonban megfogadta, változtat a hozzáállásán.

A további részleteket a szerdai %% napilapban találod! Keresd az újságárusoknál!

Ha támogatásra van szüksége, vagy egy ismerőse szorul segítségre, hívja az éjjel-nappal elérhető ingyenes segélyvonalat: 116-123.

És ezeket olvastad már?