SHOWBIZ

Őszin­tén val­lott a foly­ta­tás­ról Palik László

Négy hónap után hétfő este véget ért a TV2 si­ker­mű­sora, az Exat­lon. A sport re­a­li­tyt imád­ták, és Palik László is be­lopta magát a te­le­ví­zió­né­zők szí­vébe. A mű­sor­ve­zető la­punk­nak el­mondta, mihez kezd most, hogy hi­va­ta­lo­san is véget ért az Exat­lon.

Palik László nyolc év szünet után tért vissza a képernyőre, és talán még ő sem számított arra, hogy ekkora sikert érhet el az Exatlon Hungary műsorvezetőjeként. A 57 éves tévés sokat hezitált, amikor Kökény-Szalai Vivien hírigazgató és Fischer Gábor programigazgató megkereste a műsor ötletével. Végül gyermekei unszolására fogadta el a csatorna felkérését. Most, hogy négy hónap után véget ért a produkció forgatása, Palik László a -nak elárulta, hogy érzi magát az Exatlon óta, és milyen tervei vannak a jövőt illetően.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Eddig még nem nagyon voltak mindennapjaim, viszont mostantól egy kicsit szeretnék ismét hétköznapi apuka és férj lenni, mert ez már nagyon hiányzott nekem, és remélem, a családomnak is

- kezdte lapunknak Palik, aki azt is elárulta, igazán akkor ért véget az Exatlonnal kapcsolatos munkája, mikor tegnap reggel kezébe kapta a nézettségi adatokat.

"Hiszem, hogy nekünk, televíziósoknak a nézők a főnökeink, ők minősítik a munkánkat a nézettségi adatokon keresztül. Ami ma már tény, hogy az Exatlont végig nagyon sokan nézték, sőt a döntőt és a szuper döntőt választotta a nézők nagy többsége az aznapi kínálatból, hisz minden korcsoportban az Exatlon nyert. Amit vállaltunk, amiben hittünk, azt teljesítettük" - fogalmazott a műsorvezető.

Fotó: TV2

Lapunk természetesen megkérdezte a műsorvezetőt a folytatásról is.  Bár a rajongók reménykednek, az Exatlon házigazdája sejtelmesen nyilatkozott a visszatéréséről. 

"Ez a mi szakmánkban nem így működik.

Nem a műsorvezető joga a tervezés, hanem az őt foglalkoztató csatornáé.

Ezt a szabályt ismerve, és mélyen egyetértve vele, én nem tervezek ma semmit, ahogy az Exatlont sem terveztem.”

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a napilap csütörtöki számát az újságárusoknál!