SZTÁRDZSÚSZ

Elő­ször szó­lalt meg az íté­let óta Osz­ter Sán­dor

Osz­ter Sán­dor az íté­let után vi­déki kú­ri­á­jába vo­nult vissza. A Kos­suth-díjas szí­nész­nek most nyu­ga­lomra van szük­sége.

Mindenki arra számított, hogy a másfél évig tartó bírósági hercehurca után, Oszter Sándor a felmentése hallatán ujjongva hagyja majd el a tárgyalótermet, ám ez nem így történt.

Oszter Sándornak még nem tud felhőtlenül örülni
Oszter Sándornak még nem tud felhőtlenül örülni
Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Kossuth-díjas színész egykedvűen, ügyvédje társaságában autóba szállt és sietve távozott. Oszter diósjenői kúriájába ment, ahol családjából senki nem várta haza. Felesége, Failoni Donatella nyaranta balatoni házukban él, legkorábban ősszel tér vissza férjéhez.

Az asszony természetesen az ítélethirdetés után azonnal felhívta a színészt, aki megnyugtatta és arra biztatta, maradjon ott és érezzék jól magukat lányukkal és kisunokájukkal a Balaton partján.

Oszter Sándor köztudottan erős férfiember, aki látszólag nem szorul gyámolításra, ám most minden bizonnyal neki is csendre és nyugalomra van szüksége. Ezt támasztja alá az is, amit a bírósági ítélet után Sándor a -nak mondott.

"Ártatlanul meghurcoltak és ezzel együtt örök bélyeg került a homlokomra! A nevem hallatán mostantól a legtöbb embernek nem az alakításaim, vagy Rózsa Sándor jut majd eszébe, hanem ez az ügy.Arra senki nem emlékszik majd, hogy Osztert felmentették, csak az ugrik majd be nekik, hogy a színész, akit üzérkedéssel vádoltak. Tönkretették az életem munkáját!”

– mondta elkeseredetten Sándor, aki anyagilag is ráfázott, a büntetőügy miatt hatalmas összegtől esett el.

Eközben a címlapon

"Ebbe a bolond ügybe egy filmforgatás kapcsán teljesen véletlenül keveredtem bele. A produkcióba én magam több mint 24 millió forintot tettem bele. Ki fizeti ezt most vissza nekem? Arról már nem is beszélve, hogy hány munkától, fellépéstől estem el míg a gyanú árnyéka rám vetült”

Ezen a csodás helyen pihen a színész
Ezen a csodás helyen pihen a színész
Fotó: Szabolcs László

– méltatlankodott a színész, aki nem meglepő, ha az elmúlt évek csapásai után, imádott diósjenői kúriájába talál ismét nyugalomra, ott, ahol teljesen átlagos, csendes életet élhet.

Ha szeretnéd megtudni, hogy él a kúriában és mivel tölti napjait Oszter Sándor, olvasd el a szombati lapszámában.