RIPOSTER

Orbán Vik­tor fogta magát és szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

Akadt já­ró­kelő aki meg­va­karta a fejét és meg­dör­zsölte a sze­mét. Orbán gya­lo­go­san ér­ke­zett Szol­no­kon a Szig­li­geti Szín­ház­hoz. Test­ő­rök­nek, dísz­kí­sé­ret­nek nem volt se híre, se hamva. A hír szét­fu­tott a vá­ros­ban.
  • Szerző: Ripost

A képekre később bukkantunk a színház Facebook oldalán. Mintha maga a direktor, Balázs Péter is meglepődött volna a betoppant vendégen, úgy tűnik kabátban volt éppen, mint aki indult volna valahova.

EZT OLVASTAD MÁR?

A színház, mint később megtudtuk éppen esti főpróbára készült, kezdődött a díszletépítés, úgy hogy a direktor után a díszletépítő munkásoknak esett le először az álluk a váratlan látogató láttán.Aztán persze jöttek a többiek és beindult a szokásos szelfizés.

A nyilvánvalóan nem hivatalos "színházlátogatásról" a szokásos forrásokból semmit sem lehetett tudni. A miniszterelnök, aki felesége révén félig-meddig szolnokinak számít, - így a helyismerettel nem lehetett gond - valószínűleg a a Béres Gyógyszergyár új szolnoki gyárának felavatása után dönthetett úgy, hogy "beugrik" a színházba.

Nem nehéz összekapcsolni a villámlátogatással azt a pénteki hírt sem, hogy a Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent kormányhatározat szerint a  Szolnoki Szigligeti Színház felújítására összesen 3 milliárd 997 millió forintot lehet fordítani.

Ebből 1 milliárd a jövő évi költségvetést, míg a maradék nagyobb összeg a 2020-as költségvetést terheli. Tippeljük meg, hogy főként erről esett szó Balázs Péterrel a színház igazgatójával, hol máshol, mint a színpadon, két valószínűleg hirtelen előkerített karosszékben ülve.

Eközben a címlapon