SZTÁRDZSÚSZ

Tá­mad­ják az in­ter­ne­ten: Ki­bo­rult a nagy­be­teg Orbán Józsi ked­vese

And­rea hosszú éve­ken ke­resz­tül csönd­ben ma­radt, de most be­telt nála a pohár.

Orbán Józsi kedvese nem szakított a nagybeteg zenésszel, a feltételezést is kikéri magának.

Orbán Józsi már régóta van együtt Andival
Orbán Józsi már régóta van együtt Andival
Fotó: TV2
EZT OLVASTAD MÁR?

Hatalmas megpróbáltatáson ment keresztül Orbán Józsi, akinek ijesztő betegséggel kellett szembenéznie. A 100 Folk Celsius frontembere tavaly ősszel került kórházba, ahol az orvosok daganatokat találtak a tüdejében és az agyában. Orbán rögtön kemoterápiát kapott, és a kezeléseknek köszönhetően, úgy fest, teljesen felépülhet. A terápia mellékhatásai azonban nagyon megviselték a zenészt, aki korábban sokat humorizált, mindenkit szórakoztatott, most állítólag csak otthon gubbaszt, elhagyta magát.

Ha mindez  nem lenne elég, a minap az egyik napilap azt állította, Orbánt fiatal kedvese is elhagyta, aki hosszú évek óta volt a támasza. A hír hallatán az internet népe azonnal felhördült, ítélkező, mocskolódó kommentekkel árasztották el a világhálót, ami borzasztóan megviselte a zenész kedvesét.

Andrea a -nak fakadt ki.

"Az egyik újságból tudtam meg, hogy elhagytam Józsit, de ez hazugság! Nem hagytam el, csak nem tudtam vele találkozni mostanában, mert nekem is gondjaim vannak"

– kezdte a nő kétségbeesetten, aki tizenöt évvel ezelőtt ismerkedett meg a zenésszel, és kisebb-nagyobb kihagyásokkal azóta is együtt van vele. Andrea szerint egy rövidebb mosolyszünet egyáltalán nem indokolja, hogy bárki a szájára vegye, vagy ítélkezzen felette.

Eközben a címlapon