LELKIZŐ

Újabb tra­gé­dia: Ismét gyá­szol az Omega

Az el­múlt két évben tra­gé­diák sora érte az Omega ze­ne­kart, hi­szen öt tag­ju­kat is el­vesz­tet­ték. A csa­pat most újra te­me­tett...
  • Szerző: Buster

Kóbor János az Omega frontembere megtörten nyilatkozott a Borsnak a legendás magyar zenekart sújtó újabb tragédiáról, mellyel két év alatt ötre emelkedett az elvesztett tagok száma.

Tragédiák sora sújtja azenekart
Tragédiák sora sújtja azenekart

Nemrégiben elhunyt a zenekar fotósa Cikkely Lajos, akit a csapat saját halottjának tekint, így a temetéséről is ők gondoskodtak.

EZT OLVASTAD MÁR?
Lajos halála minden tekintetben pótolhatatlan veszteség.

Csendes, kedves barát volt, rengeteg fotót készített rólunk. Egy csodálatos barátot, kollégát, rajongót veszítettünk el, aki hosszú idő óta mindenhová követett bennünket. Emlékére és tiszteletére készítünk egy kiadványt, az Omega 55. éves jubileumára"

- kezdte a lapnak Kóbor, aki fájó szívvel sorolta a zenekart ért veszteségeket.

"Ez  a nagyon rossz sorozat két éve kezdődött. A hangmérnökünk Küronya Miklós autóbalesetben hunyt el. Először kómába esett, sokáig reménykedtünk, hogy visszatér. Utána veszítettük el Somló Tamást, majd alig néhány héttel később Laux Józsefet. A negyedik halottunk az EDDA- gitáros, hangmérnökünk Gellért Tibor volt, aki közel egy éve hagyott itt minket..."