TREZOR

Nya­ralni mész és félsz a be­tö­rők­től? Íme, az in­gye­nes vé­de­lem!

Utá­lod ma­gára hagyni a la­kást? Nincs egy nyu­godt per­ced sem, ahogy ki­tet­ted a lábad ott­hon­ról? Ha félsz a be­tö­rők­től, akad né­hány szu­per öt­le­tünk!

Figyelmeztetés!

Jól jegyezd meg, mit hová rejtettél, mert a nyaralás végén lehet, hogy te saját magad sem fogod megtalálni az értékeidet!

Kipreparált könyv. Ha hiszed, ha nem, még mindig a remek ötlet! Csak ki kell szedni a lapokat, és a külső kemény fedlapok mögé bármit elrejthetsz. Egy antik könyvkülönlegesség bármilyen lakásban megállja a helyét.

Fotó: Pinterest
Fotó: Pinterest

Egy fej káposzta. Mondhatni egy élő széf. Kis befektetés, nagy biztonság. Csak kivájod, belerejted az értékeket, visszacsomagolod, és kész a bombabiztos páncélszekrény. Mégis melyik rablónak jutna eszébe egy kis zöldségfalatozás, két polc átkutatása közben?

Fotó: Pinterest
Fotó: Pinterest

Szekrények közti rés. Tudnod kell, minden szekrény között akad rés, ami egy értékes papírokat rejtő borítékot szépen elnyel. Vagyis ha ügyes vagy, és egy megfelelő méretű iratkapcsot a tetejére rögzítesz, pont nem esik be közé, viszont nem is látható, ha valaki a szekrény tetejére felkukucskál.

Fotó: Familyhandyman.com
Fotó: Familyhandyman.com

Virágföld. A  kedvenc szobanövényed talajába is rejthetsz kincseket. Tedd a pénzt, az ékszert egy gyógyszeres vagy vitaminos dobozkába - ezek elég jól zárnak - és ásd a földbe. Ha ráteszel egy kis kavicsot, vagy egy tobozt, még tudni is fogod, hol találod meg!

Fotó: Fammilyhandyman.com
Fotó: Fammilyhandyman.com

Háztartási gép. A nagyobb gépeknek sok olyan üres hely van a belsejükben, amelyek tuti érintésvédettek, és tűzbiztosak. Szóval remek kis trezort lehet bennük csinálni, teljesen biztonságosan.

Eközben a címlapon
Fotó: Familyhandyman.com
Fotó: Familyhandyman.com
Ugye hogy mindegyik jobb, mint egy széf?